חברת פסטה ריקו, החברה המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית משיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה בשרית. סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה במילוי בשלושה טעמים: טורטליני ראגו, טורטליני עוף ואניולוטי ראגו.
הפסטה במילוי עשויה מ- 100 אחוז קמח דורום עשיר בחלבון (13 גרם חלבון ב- 100 גרם קמח), ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא אבקות טעם וריח. מילוי הבשר מנתחי בקר ועוף בשילוב רכיבים טבעיים כירקות שורש ותבלינים.
סדרת הפסטה הטרייה החדשה של פסטה ריקו תשווק במקפיאים של רשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת תנובה ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.
סדרת הפסטה הבשרית החדשה של "פסטה ריקו" הנה פסטה פרמיום שאינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. הפסטה עשויה מ-100 אחוז קמח חיטת דורום, עם אחוז גבוה של חלבון בקמח. הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה כמות גדולה של עמילן.
לדברי שי אלון, מנכ"ל חברת פסטה ריקו: "לאחר השקות מוצלחות של מוצרי פסטה טרייה ורביולי, אנו שמחים להרחיב את ליין המוצרים עם מוצרי פסטה במילוי מכסה אנטריקוט ועוף. זוהי הפעם הראשונה שמושק בישראל טורטליני בשרי ברמת פרמיום, המוכן לאכילה באמצעות הכנה מהירה ישירות מהמקפיא". לדבריו, פסטה ריקו שמה לה למטרה לחולל מהפיכה במדף הפסטה ולהכניס אל המשפחה הישראלית שימוש בפסטה טרייה בדומה לאיטליה.
סדרת המעדנייה הבשרית כוללת פסטה פרמיום במילוי בשלושה טעמים:
טורטליני ראגו
פסטה מצוננת טרייה מ-100 אחוז חיטת דורום, בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט. הפסטה עשויה מאחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה בהקפצה קלה על המחבת עם ירקות, עם רוטבי עגבניות ,עם ציר בקר מצומצם ועוד..
טורטליני עוף
פסטה מצוננת טרייה מ-100 אחוז חיטת דורום, בצורת טורטליני במילוי עוף. הפסטה עשויה בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ישר מהמקפיא ונהדרת להגשה עם פטריות מוקפצות, רטבים על בסיס שמן זית וירקות טריים ועוד.
אניולוטי ראגו
פסטה מצוננת טרייה מ-100 אחוז חיטת דורום, בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט וירקות שורש. הפסטה בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת בצריבה קלה במחבת ותוספת ירקות ירוקים, עם רוטבי עגבניות, או על בסיס שמן זית.
חברת פסטה ריקו מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה ועוד.
דבר הנסיינים: ניסינו את הפסטה עם שני רטבים: אלי אוליו ופומודורו. שניהם היו מוצלחים מאוד. הפסטה אל דנטה והמילוי משתלב מצוין עם הבצק ועם הרוטב.
כשרות: בשרי, בהשגחת רבנות מגדל העמק.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 29.90 שקלים לאריזת 300 גרם
להשיג ברשתות השיווק הגדולות ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית