מתכון להכנת פסטה ציידים – ריגטוני, פילה בקר, פנצ'טה, פטריות, עגבניות, דמי גלאס ופרמז'ן של מסעדת בר איטליה ופומו – מתכון לא כשר
מספר סועדים – אחד
מצרכים
100 גרם קוביות פילה בקר
חצי כפית שום כתוש
1 פטריית פורטבלו פרוס במידה והיא גדולה או 2 קטנות
15 גרם פטריות פורצ'יני
3 עגבניות שרי
20 גרם חמאה
3 עלי בזיליקום
30 גרם ציר בקר
מלח פלפל לפי הטעם
200 גרם פסטה ריגטוני מבושלת.
סוגרים עם קולפניות פרמז'נו רג'יאנו
אופן ההכנה פסטה ציידים
מטגנים במחבת עם שמן זית את הפטריות עד השחמה
כשהמחבת חמה מוסיפים את העגבניות ונותנים להם צריבה קצרה בחום גבוה
מוסיפים את הבשר, ממליחים ומפלפלים
שמים את הבזיליקום והחמאה
מכניסים את הפסטה, מערבבים הכל (חשוב לגרד את מה שנדבק למחבת, זה כל הטעם)
מוסיפים את הציר בקר, מבשלים עוד כדקה על חום גבוה עד שיש כמות מינימלית של נוזלים ומצלחתים
בסגירה מפזרים קולפניות של פרמז'ן מלמעלה.