מסעדת המוציא בפסח התפריט המיוחד של השף אבי לוי

כבכל שנה, מסעדת המוציא בפסח מציעה פעילות מיוחדת. במסעדה של השף אבי לוי נערכים עם תפריט מיוחד וכשר לרגל חג הפסח. השנה החליט השף לוי להפעיל במסעדה שני תפריטים: תפריט צהריים (מהשעה 12:00 ועד לשעה 17:00ֿ) ותפריט ערב (החל מהשעה 17:00 ועד סוף הערב).

מסעדת המוציא בפסח – מעורב המוציא צילום דן לב

בתפריט הצהריים תמצאו בין השאר את המאכלים הבאים:

במנות הפתיחה אפרטיף סלטים של בית לחם (44 ש״ח)ף מעקוד – פשטידה מטוגנת מירקות ועשבי תיבול (52 ש״ח)

בראשונות: דגים בשרמולה פילה בס מטוגן ברוטב אלג'יראי פיקנטי (72 ש״ח), כבד עוף ובצל ברוטב פיקנטי (72 ש״ח) בעיקריות: מעורב המוציא – שקדי עגל פרגית טחולים שפונדרה על מצע של אורז בצל ופלפלים (88 ש״ח), המנה של אמא – מנת ספיישל משתנה (72 ש״ח). לילדים ניתן להזמין את מנת השניצלונים מעוף טרי וצ׳יפס דק (66 ש״ח).

בתפריט הערב של המוציא
בראשונות – חציל אנדלוס – חצי חציל בגריל על טחינה פלפלים שמן זית זעתר וסומק (58 ש״ח),

בעיקריות: פיתה בגריל ממולאת באנטרקוט ובצל מקורמל דבש ושקדים (128 ש״ח), סלמון צלוי על גרגירי חומוס פיקנטי וטנזיה פירות יבשים (88 ש״ח) ועראיס טלה פיתה ממולאת בבשר טלה לימון כבוש וגזר (86 ש״ח).

תפריט הקינוחים שיהיה זהה בשני התפריטים יכיל ארבעה סוגים: פנקוטה אמרנה וניל (38 ש״ח), סופלה שוקולד חם וגלידה (38 ש״ח), כדור מוס שוקולד ופרלינה (38 ש״ח), ומסאפן פיסטוק וגלידה וניל עם קרם קוקוס וקרמל מלוח (42 ש״ח).
בר האלכוהול במקום יכיל מגוון רחב של סוגי יינות, וודקה ועראק.

לדברי שף אבי לוי, בעלי המוציא: ״כמו בכל שנה, אנו נערכים לחג הנפלא הזה מבעוד מועד עם תפריט עשיר, מיוחד וכשר. השנה החלטנו להפעיל שני תפריטים ולהתאים את המאכלים בהתאם לשעות היום. שני התפריטים מותאמים למשפחות. הסועדים יהנו מאוכל משובח ואווירה מעולה וכמו שאנו בהמוציא רגילים ואוהבים לתת״.

הישיבה בהמוציא בימי חול המועד: על בסיס מקום פנוי. ניתן להגיע ולהרשם אצל המארחת. לא יהיו הזמנות טלפוניות.
כתובת: רחוב יפו 113, ירושלים. כשרות: רבנות ירושלים
טלפון: 02-6310050