הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מהמובילים בעולם, מציעה לקראת טו באב יום האהבה, מתכון קוקטייל מוצרט מאוהב – שוקולד לבן תות.
מרכיבים
כוס לואובול או כוס כדור ללא רגל
30 מ"ל מוצרט שוקולד לבן תות
30 מ"ל ברוקר'ס פינק ג'ין
15 מ"ל מיץ לימון טרי
10 מ"ל סירופ סוכר
סודה לסגירה
קישוט – פרוסת תות קפוא
אופן הכנה
מכינים כוס עם קרח
מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהסודה בשייקר עם קרח במשך 20 שניות
מוזגים לכוס
מוזגים מעל הקוקטייל את הסודה. מניחים את פרוסת התות על המשקה ומגישים.
מומלץ לשתות את המשקה בטמפרטורת 5 – 8 מעלות.