ישי מלכוב ממסעדת "ברטי" זכה במקום הראשון בתחרות "Moet & Chandon ישראל"

ישי מלכוב ממסעדת "ברטי" זכה במקום הראשון בתחרות "Moet & Chandon ישראל". שלב הגמר נערך במסעדת "קלואליס" ברמת גןishay141211

 

חבר השופטים כלל את עיתונאי היין שגיא קופר, היינן דורון רב הון, המסעדן והקולנוען רפי אדר ממסעדת "פרונטו" ואת הסומליה הזוכה בשנה שעברה אבירם כץ (סומליה מסעדת "טוטו"). 

 

תחרות הגמר התחלקה לשלושה חלקים:

שאלות גמר

הסומליה נשאלו על שמפניות, חבל שמפיין, בצירים, בתי שמפניה שונים, כרמים ועוד. כל אחד מהסומליה נשאל גם שאלות ספציפיות על שמפניות של בית "מואט אנד שנדו" אשר נתנו את חסותם לתחרות ומקיימים תחרות עולמית מזה שנים.

טקס שמפניה

הסומליה התבקשו לבצע "טקס שמפניה" מלא החל משלב הגשה השמפניה, הצגתו, פתיחת הבקבוק, מזיגה מדויקת וכו'

טעימה עיוורת של מבעבעים

ולסיום ביצוע טעימה עיוורת של חמישה סוגי מבעבעים שונים אותם התבקשו לזהות.

 

הזוכה במקום הראשון הוא ישי מלכוב ממסעדת "ברטי".

במקום השני זכה דניאל אביטל, סומליה ממסעדת "כתית".

ובמקום השלישי זכתה אביגיל בן-זקן, ע.סומליה מסעדת "טוטו".

 

עידן בבלי מחברת "י.ד עסקים" יבואנית שמפנית העילית "מואט אנד שנדו" : "ההיענות הרבה של הסומליה הרבים לתחרות, הידע הרב שהפגינו כמו גם המקצועיות בתחום מרגשים מאוד ולבטח מקדמים את תרבות שתיית השמפניות בישראל".

 

בתמונה: ישי מלכוב ממסעדת "ברטי" הזוכה במקום הראשון

 

{loadposition google02}