מסעדת MODERN הממוקמת במוזיאון ישראל שבירושלים, מציעה תפריט חדש לעונת החורף שבפתח. התפריט, בניצוחו של השף אבי פרץ, משלב מגוון מנות "אקספרס" קלילות למבקרי המוזיאון ותפריט מגוון של ארוחות עסקיות
לצד כל אלה, התפריט מתחדש בארוחת טאפס ירושלמי עכשווית וחווייתית אשר מוגשת למרכז השולחן.
התפריט החדש של MODERN מציע מגוון מנות חורפיות עשירות בטעמים וניחוחות ירושלמיים המקבלים פרשנות מודרנית וחדישה: ירקות צעירים ממולאים עדשים, אורז, חיטה שבורה ורוטב דלעת / מחבת פילה בורי עלי מנגולד ,גרגרי חומוס ולימון כבוש / סופריטו כתף בקר, ארטישוק ירושלמי וערמונים / קבב בקר בנגיעות משמש על טאבולה ועשבים ירוקים / סטייק פרגית בגריל על סלט קוסקוס ,כוסברה וצנוברים, ועוד.
לקראת החורף, מתחדשת MODERN בארוחת טאפס ירושלמי המציעה מגש עמוס במנות טאפס לחלוקה במרכז השולחן: חומוס שוק עם גרגרים / סלט סלק ואגוזי לוז / סלט שומר, תפוח עץ ומנדרינות / ברוסקטה עגבניות פיקנטית, פלאפל ירוק חם / טאבולה רימונים / חציל קלוי עם טחינה גולמית ופיסטוקים / לחם פראנה מוגש חם מהתנור. כל פריט בנפרד- 20 שקל, מגש שלם- 95 שקל.
MODERN מציעה תפריט יינות מגוון להשלים את הסעודה. התפריט משלב אוסף של יינות מיקבים מוכרים, מיוחדים ונדירים, בהתאם להעדפת הקהל ובמחירים משתנים, ובנוסף- בירות, שמפניה ואלכוהול.
www.modern.co.il
{loadposition google02}