חברת מילועוף, משיקה לראשונה סדרת מוצרי בשר עוף מתובל קפוא שעשויים מרכיבים טבעיים בלבד ועוף שגודל ללא אנטיביוטיקה
בשלב ראשון, משיקה מילועוף חמישה מוצרי מדף חדשים: המבורגרים, קציצות, קבב, צ'וריסוס, ונקנקיות מרגז חריפות, כולם עשויים 100 אחוז בשר עוף. המוצרים ישווקו בשלב הראשון בסניפי רשת שופרסל ברחבי הארץ ובהמשך תורחב ההפצה לרשתות השיווק האחרות.
{laodposition google03}
לדברי שוקי בשן, מנכ"ל מילועוף, חטיבת מפעל המוצרים הינה המתקדמת מסוגה בארץ, הכוללת קווי יצור של למעלה משלושים מוצרי מדף חדשים ובכך מקדמת את מכלול הפעילויות היצרניות שמייחדות את החברה.
"מילועוף מנהלת את כל תהליך גידול העופות החל משלב גידול המטילות, ניהול המדגרה, גידול הפטם, עיבודו למוצרים והפצת המוצר המוגמר לנקודות המכירה. מכאן גם נובעת באופן טבעי איכותם של מוצרי החברה".
חמשת המוצרים החדשים משווקים במחיר אחיד לצרכן של 18.90 שקל: המבורגר במארז של 500 גרם, קציצות, קבב וצ'וריסוס במארז 400 גרם ונקניקיות מרגז במארז של 360 גרם.
לדברי אריה גנץ, מנהל חטיבת מפעל המוצרים: "מדובר במוצר חדשני, אשר נראה לראשונה על המדפים בארץ, נתחי העוף המשמשים לייצור המוצרים החדשים הוקפאו טריים, דבר המוסיף לאיכות המוצרים ומייחד אותם משאר המוצרים הקפואים בשוק. את המוצרים ניתן לבשל או לטגן כשהמוצר קפוא בלבד בלא צורך בזמן המתנה להפשרה".
מילועוף הנה חברת בת בבעלות מלאה של תשלובת מילואות, מעסיקה כ- 600 עובדים, מרביתם תושבי אזור עכו נהריה וישובי הגליל המערבי.
צילום: רועי מזרחי
{loadposition google02}