השפית ליאור אוחיון פותחת את בר הקיץ Contento במלון קרלטון בתל אביב

השפית ליאור אוחיון בוגרת מאסטר שף פותחת את בר הקיץ Contento במלון קרלטון בתל אביב. בר האוכל הקיצי הContento נמצא על קו חוף הים מתחת למלון קרלטון תל אביב.

שפית ליאור אוחיון בר Contento צילום דוד מויאל
שפית ליאור אוחיון בר Contento צילום דוד מויאל

הבר ב-Contento Beach Bar מציע מגוון רחב של משקאות שיתאימו לכל ההעדפות. מקוקטיילים צוננים ועד בירות קרות ואפשרויות לא אלכוהוליות. התפריט שנבנה על ידי השפית של המקום – ליאור אוחיון , יוצאת מאסטר שף, שחוזרת עם מקום חדש בהובלתה אחרי ההצלחה הגדולה בסר עבדול עם תפריט מיוחד שבנתה.

קבוצת ה-Contento כוללת את אמיר אטיאס, רועי וולנרמן, עמית זנזורי, בראל אדם, בן אור ביטון, לני מוקסהם, אורי שי חדד והשפית ליאור אוחיון. ה-Contento יפעל בשיתוף עם מלון קרלטון ויארח בחודשים הקרובים מגוון אירועים ופעילויות, כמו הופעות מוזיקה חיה, מסיבות ואירועים מיוחדים.

יוסי נביא, מנכ"ל מלון קרלטון תל אביב: "יצאנו לדרך בשיתוף פעולה ייחודי, ממנו ייהנו מבקרי הבר ואורחי המלון היוקרתי בסטנדרט הגבוה ביותר של קרלטון תל אביב. הצעד הזה מצטרף לסדרת שיתופי פעולה מגוונים, אותם אנחנו יוצרים במלון בהתאם לחזון שלנו – מתן שירות חוויתי, צעיר ויוקרתי לאורחינו מהארץ ומהעולם. מוזמנים להתארח אצלנו, להנות מאווירה עסקית ונינוחה וגם להתפנק בדרינק קיצי על הים״.

השפית ליאור אוחיון: "אני מאוד מתרגשת לחזור עם קונטנטו המקום פשוט קסום ויפיפה. אנחנו עובדים במרץ כדי לתת חוויה שלמה של אוכל טוב ואווירה מושלמת ואני כבר מחכה ומתרגשת לפגוש ולהאכיל שוב כל הערב את הלקוחות שיגיעו.

רועי וולנרמן, נציג הבעלים בר האוכל Contento: "אנחנו נרגשים לפתוח את ה-Contento, במיקום המושלם של תל אביב, על קו החוף למרגלות מלון קרלטון תל אביב. עם 20 שנות ניסיון של אירוח במספר מסעדות ברחבי העיר, הContento (תרגום מאיטלקית: שמח) הוא בר אוכל שנוצר על טהרת הקוקטיילים המיוחדים שלנו, האוכל המדויק של השפית ליאור אוחיון וחוויה מיוחדת בשקיעה התל אביבית. המקום פועל כל יום מהשעה 18:00 ועד לאחרון הלקוחות, לשקיעה עם כוס יין, אירוע עסקי או פרטי".