רשת המסעדות לנדוור משיקה תפריט המבורגרים חדשים הכולל שלושה המבורגרים אשר יוגשו בכ-50 סניפים (הסניפים הלא כשרים) ברשת. ההמבורגרים החדשים קציצה 100% בקר טרי, לחמניית בריוש הנאפית במאפיית לנדוור ועד לתוספות הייחודיות.
המבורגר הינה אחת המנות האהובות והפופולריות ביותר בישראל ובעולם כולו, לכן בהמשך לשינוי הקולינרי שהשפית יהלומה לוי מתווה בתפריט של הרשת, במעבר מבית קפה לביסטרו, הוחלט להוסיף את קטגוריית ההמבורגרים. ההמבורגרים החדשים נכנסים לתפריט ב-50 מסניפי הרשת.
ברשת מציינים כי בפיתוח והרכבת המנות הושם דגש מיוחד על איזון של בשר, רטבים ארטיזניאליים ותוספות קלאסיות, לצד הלחמים מהבייקרי של רשת לנדוור. הבשר עשוי מנתחים מיושנים של בשר בקר מקומי איכותי, לחמניות ההמבורגר נאפות במאפיית לנדוור במיוחד לטובת ההמבורגרים החדשים.
בתפקידה כמנהלת הקולינרית הראשית, יהלומה לוי מתווה את האסטרטגיה הקולינרית של לנדוור, לאחר יצירת תפריט ההמבורגרים החדשים, היא מספרת: "המבורגר זה לא עוד מנה אלא חוויה שלמה, סיפור של תשוקה. חיפשתי במשך הרבה מאוד זמן את ההמבורגר המושלם. תהליך חיפוש ארוך, ספקים רבים וגרסאות שונות עד שהגעתי להמבורגר מעולה כזה שיעמוד בשורה אחת עם ההמבורגרים הטובים בארץ. הקציצה שלנו עשוייה מ- 100% בשר בקר טרי ללא תוספים, שמיושן בתנאים מבוקרים על מנת להעמיק את הטעמים שלו. הטעם שלו נקי. כמו סטייק שקצצו בסכין. בחרתי להגיש קציצה גדולה, רבע ק"ג. הרבה מעבר למה שנהוג להגיש היום כדי ליצר חווית ערך כפולה ללקוח, גם טעם וגם גודל משביע מאד. מהמוצר הקלאסי יצרתי 3 מנות שונות המשלבות תוספות אהובות, טעמים משתלבים ומרקמים שונים (המבורגר עסיסי וגם סליידרים). המגוון הזה מאפשר לכל אחד למצוא את הטעם שהוא אוהב".
ההמבורגרים החדשים:
המבורגר ברביקיו עם אונטריב מפורק לחמניית המבורגר, ספייסי מיונז, חסה לליק, עגבנייה פרוסה, 250 גר' המבורגר, 50 גר' אונטריב מפורק (עם רוטב ברביקיו), שאלוט מוחמץ, חלפיניו. (מוגש עם צ'יפס)
המבורגר דאבל סליידר צ'דר לחמניית המבורגר, איולי צ'יפוטלה, 2 יח' המבורגר 120 גר', 2 פרוסות צ'דר, ריבת בצל, חסה לליק. (מוגש עם צ'יפס)
המבורגר קורנדביף עם בצל מטוגן וביצת עין לחמניית המבורגר, ספייס מיונז, חסה לליק, המבורגר 250 גר', 40 גר' בצל מקורמל, פרוסת קורנביף קריספי, ביצת עין ומלח ים.
רשת לנדוור נוסדה בתל אביב בשנת 2004 ומונה 65 סניפים בפריסה ארצית. בשנת 2020 החלה הרשת במהלך קולינרי בהובלתה של השפית יהלומה לוי כמנהלת הקולינרית של הרשת.