מתכון להכנת מגדל תפוח אדמה קריספי באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
רכיבים
2 תפוחי אדמה בינוניים
4 כפות שמן זית
1 כף מלח ורוד
פלפל לפי הטעם
1 כף טימין יבש
1 כף רוזמרין יבש
1 כף אורגנו
1 כף שום טחון
1 כף אבקת בצל
1 כף אגוז מוסקט
פטרוזיליה יבשה
הוראות הכנה
שוטפים היטב תפוחי אדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות – ניתן להשתמש גם במנדולינה.
מניחים את הפרוסות בקערה, מתבלים אותן בשאר המרכיבים ומערבבים היטב עם הידיים.
משמנים כמה תבניות מאפינס וממלאים אותן בפרוסות תפוחי האדמה.
אופים ב-180 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה פריכים וזהובים.
מגישים חם, מפזרים מעט טימין ופטרוזיליה מיובשים מעל וטובלים ברוטב האהוב עליכם.