הביסטרו התל-אביבי החדש, "דוד המלך", שנפתח בימים אלה בתל אביב, ממוקם בצומת האסטרטגית בפינת הרחובות דוד המלך ואבן גבירול, בואכה כיכר רבין
את התפריט בנה השף והבעלים, שמוליק גל, שחזר לארץ לאחר שהות של מספר שנים באוסטרליה, כשלנגד עיניו מתנוסס חזון לגבש תפריט יצירתי ומודרני, תוך שמירה על תמחור הוגן.
במנות הראשונות במסעדה ניתן למצוא מנות:
קרפצ'יו דוד המלך – פרוסות סינטה עם תחמיץ כמהין, איולי שמן זית, צלפים, פרמזן ורוקט 38 שקל
פלחי סלק אפוי, עם ויניגרט שמן שומשום, פקאן מתוק, נבטי חמניה וגבינת עיזים 31 שקל
בעיקריות
סלט קינואה וסלק חי, עם עשבי תיבול, פיסטוקים, חמוציות וטחינה צהובה 34 שקל
סלט עדשים שחורות ואספרגוס 41 שקל
חזה עוף טנדורי, מושרה ביוגורט עם תבלינים הודיים וג'ינג'ר, מוגש עם קרם אבוקדו וצ'יפס בצל 52 שקל
ספגטי קרם כרובית, פרוסות כרובית מוקפצות עם צנוברים קלויים, שמנת, קרם כרובית ועירית 41 שקל
כיאה לביסטרו תל-אביבי, המעצב גדי צחור יצר קיר קולאז' שכולו מחווה לעיר, מורכב מאינספור גזירי עיתון מהמגזין טיימאאוט תל אביב.
העסקיות ב"דוד המלך" מוגשות בימים א-ה, בין השעות 12:00-18:00, בשלוש רמות מחירים (45, 55, או 69 שקל), וכוללות מנה ראשונה, עיקרית לבחירה, תוספת ושתייה.
ביסטרו "דוד המלך", רח' דוד המלך 1, תל אביב
כל ימות השבוע, 12:00-01:00
צילום: יחסי ציבור
{loadposition google02}