נאגטס עוף ביתי

מתכון להכנת נאגטס עוף ביתי באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

נאגטס עוף ביתי צילום סטודיו Teka
נאגטס עוף ביתי צילום סטודיו Teka

נאגטס עוף ביתי

מרכיבים לנאגטס

1 תפוח אדמה גדול

1 חזה עוף

חצי בצל ירוק או בצל אדום

1 ביצה

1 כף קורנפלור

מלח

פלפל

שמן זית כתית מעולה

כוסברה לקישוט

לרוטב

חצי שן שום

100 גרם מיונז

2 כפות רוטב ברביקיו

2 כפות דבש

1 כף חרדל גרגרים

הוראות הכנה

קלפו, וחתכו את תפוח האדמה לחתיכות ושימו בקערה שמתאימה למיקרוגל.

כסו בניילון נצמד, חוררו בו חורים ובשלו בהספק הגבוה במשך 5 דקות.

הוציאו מהמיקרוגל והסירו את הניילון נצמד בזהירות כדי למנוע כוויות.

חתכו את חזה העוף והבצל לקוביות ושימו אותם במעבד מזון יחד עם תפוח האדמה האפוי. הוסיפו ביצה, קורנפלור, מלח ופלפל, וטחנו עד לקבלת תערובת אחידה.

עצבו לנאגטס והניחו על מגש מחורר של תנור, שמרופד מראש בנייר אפייה.

מרחו שמן או השתמשו בספריי ואפו במצב ב-180 מעלות, במשך 20-25 דקות, או עד שיזהיבו.

אם הם משחימים מדי מצד אחד, הפכו אותם באמצע זמן הבישול לתוצאה אחידה.

בינתיים, הכינו את הרוטב על ידי קילוף וגרידת השום לקערה.

ערבבו עם שאר המרכיבים עד לשילוב מלא.

הגישו את הנאגטס עם הרוטב וקשטו בכוסברה קצוצה.