בעלי מסעדות ומנהלי מזון ומשקאות אילתים השתתפו בהשקת סדרת יינות חדשה של יקב הרי גליל מיראון
ההשקה התקיימה במסעדת "פסטורי" שבעיר ואנשי המסעדות הגיעו להשיק ולטעום את סדרת היין החדשה והמדוברת, שהגיעה הישר מחביות היין, של יקב הרי גליל, ביראון.
בין בעלי המסעדות, מנהלי מזון ומשקאות, חנויות היין הגדולות ואנשי עסקים ניתן היה לראות את: מייק מקונן- הד בארים-ישרוטל, שי ג'ורנו- מנהל מזון ומשקאות הרודס, אודי אזרזר- מנהל מזון ומשקאות לאונרדו פלאזה, משה רביבו- בעלים מסעדת המפרץ, ערן אלקיים- בעלים רשת הסופרים מיק מק, עובד קימה- בעלים של פארק אווניו ומסעדת הדניס ועוד.
מטעם יקב הרי גליל- מנכ"ל היקב אורי טירולר (שהיה לוחם שייטת בעברו ואורח קבוע בעיר אילת וכמובן בצלילות בים האדום), היינן של היקב בועז אדם-מזרחי וערן לס – נציג יקב הרי גליל באילת ומנהל שיווק אזור דרום ואילת שניצח על אירוע סדרת היינות החדשה, שזכו לאחרונה למדליות זהב בתחרות בינלאומית בצרפת- גליל אלון 2009, גליל פינו נואר 2010, גליל סוביניון בלאן 2011, יינות הסדרה שהתיישנו כולם בחביות עץ אלון, מצטרפים אל סל המוצרים של יקב הרי גליל, הכולל 13 סוגי יינות לבנים ואדומים, יין הדגל – "יראון".
בתמונה: מייק מקונן- הד בארים-ישרוטל, ערן לס- נציג יקב הרי גליל באילת ומנהל שיווק אזור דרום ואילת, שי ג'ורנו- מנהל מזון ומשקאות הרודס, אודי אזרזר- מנהל מזון ומשקאות לאונרדו פלאז'ה, משה רביבו- בעלים מסעדת המפרץ, ערן אלקיים- בעלים רשת הסופרים מיק מק, עובד קימה- בעלים של פארק אווניו ומסעדת הדניס. צילום: פוטו סנטוס
{loadposition google02}