מסעדת אל סולטן בבית זרזיר שבעמק יזרעאל נכנסת לכוננות קיץ 2012 ומציעה תפריט רחב של תבשילים בדואיים וערביים המותאמים לימים חמים
בצד "מאכלי הבית" המפורסמים של האחים לבית אל-פול, הכוללים את ה"שולבטה", ה"מנזולה" והחומוס המוגש בקערת חרס, יוגשו במסעדה קולקציה של מנות קלות לעיכול המורכבות מחומרי גלם מותאמים לעונה הלוהטת, כגון ה"מלוחיה"- תבשיל מצרי המורכב מעלי מלוחיה צעירים עם שום כתוש וזרעי כוסברה טחונים, "סה-יא-די-יה"- תבשיל דגי מושט ודניס על מצע אורז, חצילים, בצל וגזר, בשילוב עשבי תיבול ותבלינים ייחודיים, ו"פריקי"- תבשיל חיטה ירוקה קלוייה ועשירה בסגולות בריאותיות, המבושלת בדומה לאורזאו לבורגול במגוון ואריאציות קולינאריות לפי מצב הרוח של השף.
מסעדת אל סולטן
כביש ראשי זרזיר
טלפון: 04-6514544
צילום: גלעד בן שץ
{loadposition google02}