מסעדת אל-סולטן בעמק יזרעאל יוצאת בתפריט קיץ בדואי

elsultan31512מסעדת אל סולטן בבית זרזיר שבעמק יזרעאל נכנסת לכוננות קיץ 2012 ומציעה תפריט רחב של תבשילים בדואיים וערביים המותאמים לימים חמים

בצד "מאכלי הבית" המפורסמים של האחים לבית אל-פול, הכוללים את ה"שולבטה", ה"מנזולה" והחומוס המוגש בקערת חרס, יוגשו במסעדה קולקציה של מנות קלות לעיכול המורכבות מחומרי גלם מותאמים לעונה הלוהטת, כגון ה"מלוחיה"- תבשיל מצרי המורכב מעלי מלוחיה צעירים עם שום כתוש וזרעי כוסברה טחונים, "סה-יא-די-יה"- תבשיל דגי מושט ודניס על מצע אורז, חצילים, בצל וגזר, בשילוב עשבי תיבול ותבלינים ייחודיים, ו"פריקי"- תבשיל חיטה ירוקה קלוייה ועשירה בסגולות בריאותיות, המבושלת בדומה לאורזאו לבורגול במגוון ואריאציות קולינאריות לפי מצב הרוח של השף.

מסעדת אל סולטן

כביש ראשי זרזיר

טלפון: 04-6514544

צילום: גלעד בן שץ

{loadposition google02}