גרנולה שוקולד מריר ואגוזי קשיו בתוספת 22 אחוז חלבון,

תלמה מרחיבה את סדרת גרנולה PROTEIN ומשיקה טעם חדש – גרנולה שוקולד מריר ואגוזי קשיו. הגרנולה החדשה מכילה כ-22 אחוז חלבון והיא מצטרפת אל שלושת המוצרים הקיימים – גרנולה בתוספת אגוזים, גרנולה בתוספת שקדים וחמוציות וגרנולה בתוספת תפוח וקינמון.  

גרנולה שוקולד מריר וקשיו תלמה צילום סטודיו 0304
גרנולה שוקולד מריר וקשיו תלמה צילום סטודיו 0304

סדרת גרנולה PROTEIN של תלמה הינה ללא סימונים אדומים, מכילה בין 22-25 אחוז חלבון במוצר, שיבולת שועל מלאה, מהווה מקור לסיבים תזונתיים ועם חצי כפית סוכר במנה (מנה = 30 גרם כפית סוכר = 4 גרם).

הגרנולה מגיעה באריזה עם סגירה חוזרת לשמירה על טריות, מתאימה כארוחה בתוספת חלב/תחליף חלב או יוגורט.

כשר בד"צ

ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות נבחרות