תלמה מרחיבה את סדרת גרנולה PROTEIN ומשיקה טעם חדש – גרנולה שוקולד מריר ואגוזי קשיו. הגרנולה החדשה מכילה כ-22 אחוז חלבון והיא מצטרפת אל שלושת המוצרים הקיימים – גרנולה בתוספת אגוזים, גרנולה בתוספת שקדים וחמוציות וגרנולה בתוספת תפוח וקינמון.
סדרת גרנולה PROTEIN של תלמה הינה ללא סימונים אדומים, מכילה בין 22-25 אחוז חלבון במוצר, שיבולת שועל מלאה, מהווה מקור לסיבים תזונתיים ועם חצי כפית סוכר במנה (מנה = 30 גרם כפית סוכר = 4 גרם).
הגרנולה מגיעה באריזה עם סגירה חוזרת לשמירה על טריות, מתאימה כארוחה בתוספת חלב/תחליף חלב או יוגורט.
כשר בד"צ
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות נבחרות