מאסטר שף גונטר בידרמן, השף של מסעדת תשבי, מגיש לקראת הקיץ נקניקיות דגים, מנה ייחודית שאותה פגש לראשונה ב- Men's club היוקרתי במלבורן, אוסטרליה. הנקניקיות נעשות בעבודת יד ומשלבות בתוכן דג קוד ודג סלמון טריים
לצד הנקניקיות מוגש פירה תפוחי אדמה ברוטב בצל מקורמל, ירקות קיץ קלויים בתנור לבנים, רוטב צ'ילי וחרדל דיז'ון ולחם שאור מלא (70 שקל).
בנוסף ניתן להנות מהמנות דגים הקבועות בתפריט: פילה טונה אדומה מוגש עם תפו"א מוקרם, שעועית ירוקה ורוטב פלפל- ברנדי (110שקל); סלמון מעושן בעץ משמש, מוגש על מצע פולנטה, תרד ורוטב פלפל אדום (95 שקל).
מרכז המבקרים של יקב תשבי מצוי במתחם היקב, בדרך העולה מבנימינה לזכרון, וצופה אל כרמי האחוזה. במרכז אוירה כפרית ומכניסת אורחים. במקום, חנות יין עם מגוון יינות האיכות של היקב, אביזרי יין נלווים, מרכז טעימות שוקולד של וולרונה הצרפתי עם יינות תשבי, ריבות יין (תוצרת הבית של משפחת תשבי), שמן זית ומבחר גבינות גורמה. מרכז המבקרים מארח קבוצות של עד מאה אורחים לארוחות בוקר וצהריים. ממרכז המבקרים יוצאים סיורים מודרכים (בעברית ובאנגלית) במהלך הסיורים מבקרים במתקני היקב, במזקקת ברנדי אותנטית בשיטת אלמביק, היחידה במינה במזרח התיכון, ובמרכז השוקולד ויין בו ניתן לחוות טעימות של יינות תשבי בהתאמה לשוקלדים של וולרונה. הסיורים מתקיימים בימים א-ה, בשעות 10:00, 12:00, 14:00 בתיאום מראש.
צילום: גולן תשבי
{loadposition google02}