Nespresso משיקה תערובת קפה למסעדות יוקרה

מותג הקפה Nespresso, משיק תערובת קפה למסעדות יוקרה ממשפחת התערובות של החטיבה העסקית אשר פותחו והותאמו עבור מסעדות יוקרה. תערובת הקפה למסעדות יוקרה גלאפגוס, מצטרפת לתערובת נפאל מהסדרה, אשר הושקה בעבר. משפחת התערובות מציעה מבחר של תערובות קפה ייחודיות ממקורות גידול נדירים ויוצאי דופן. התערובות האקסקלוסיביות מותאמות ומיועדות למכונות העסקיות של נספרסו. 

תערובת קפה למסעדות יוקרה נספרסו גלאפגוס צילום יחסי ציבור
תערובת קפה למסעדות יוקרה נספרסו גלאפגוס צילום יחסי ציבור

את תערובות הקפה ניתן למצוא במסעדות יוקרה שונות ברחבי העולם, בהן, ספרד ואיטליה, אשר הכניסו אותן לתפריט המסעדה. בארץ המסעדות a וטאיזו של השף המוביל, יובל בן נריה, שילבו את התערובות לצד הקינוחים. בחברה מציינים כי מתנהלים מגעים לשיתוף פעולה עם מסעדות נוספות ומלונות יוקרה בארץ.  

תערובת גלאפגוס היא תערובת של קפה המאופיין בתווי קלייה של מתיקות דגנים, ביסקוויט וקקאו. התערובת נקלית בדרגה בינונית ולזמן קלייה שהוא מעל הממוצע, המאפשר לפתח עוצמה עבור הקפה, מבלי להסתיר את הארומטיות העדינה שלו.  

הקרקעות הוולקניות והאקלים הקריר שנוצרו על ידי רוחות אוקיינוס קרות ורטובות הופכים את איי גלאפגוס לאזור המאופיין בתנאי גידול קפה נוחים, המאפשרים לגדל את הפולים בגובה נמוך מאוד, אולם עם תווים עדינים המאפיינים גידול גבוה, מה שהופך את התערובת למיוחדת בטעמה.   

ניר כץ, סמנכ"ל החטיבה העסקית בנספרסו: "אנו רואים חשיבות רבה להעניק ללקוחותינו חדשנות מוצרית ברמה הגבוהה ביותר, והפעם, בדגש על מסעדות שף יוקרתיות ומלונות יוקרה בארץ ובעולם. זוהי הזדמנות נוספת שנספרסו רואה לנכון לקדם, כחלק מהחזון להעניק רגעי קפה איכותיים ולפעול בזירות שונות ומגוונות, תוך מתן מענה לכל לקוח עסקי בהתאם לצרכיו".   

סדרת התערובות האקסקלוסיבית כוללת גם את תערובת נפאל, אשר הושקה בעבר, כחלק מאותה סדרה. מדובר בתערובת נדירה במיוחד, אשר מקורה בהרי ההימלאיה, בדרגת חוזק 8, המאופיינת בארומות עשירות של לחם קלוי ומרקם חלק במיוחד המורגש היטב בחלל הפה. בעלת מרירות מאוזנת לצד ארומות המזכירות דגנים. תערובת נפאל קטיפתית במיוחד, הנוצרת בשל קלייה עמוקה של פולי קפה נדירים, שנקטפו ידנית במרגלות ההימלאיה.