מרק אפונה ברוקולי וקישוא

המתכונאים של Beko, מותג מוצרי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון להכנת מרק אפונה ברוקולי וקישוא

מרק אפונה וברוקולי צילום יחצ Beko
מרק אפונה וברוקולי צילום יחצ Beko

מרכיבים (ל-4 סועדים)

בצל לבן גדול

250 גרם ברוקולי

חצי קישוא

250 גרם אפונה

מלח, פלפל, צ'ילי למי שאוהב חריף.

גבינת פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה

קלפו את הבצל וחיתכו אותו לקוביות.

חתכו את הברוקולי והקישוא לחתיכות קטנות-בינוניות.

טגנו את הבצל קלות בשמן עד למראה שקוף-זהבהב.

הוסיפו את הבצל, הברוקולי, הקישוא והאפונה וטגנו קלות

הוסיפו מלח, פלפל וצ'ילי לפי הטעם.

כסו במים והרתיחו למשך 10 דקות.

הורידו לאש נמוכה ותבשלו את המרק לעוד 20 דקות.

טחנו את המרק בבלנדר.

הגישו את המרק עם שבבי פרמז'ן מלמעלה.