המתכונאים של Beko, מותג מוצרי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון להכנת מרק אפונה ברוקולי וקישוא
מרכיבים (ל-4 סועדים)
בצל לבן גדול
250 גרם ברוקולי
חצי קישוא
250 גרם אפונה
מלח, פלפל, צ'ילי למי שאוהב חריף.
גבינת פרמז'ן מגורדת
אופן ההכנה
קלפו את הבצל וחיתכו אותו לקוביות.
חתכו את הברוקולי והקישוא לחתיכות קטנות-בינוניות.
טגנו את הבצל קלות בשמן עד למראה שקוף-זהבהב.
הוסיפו את הבצל, הברוקולי, הקישוא והאפונה וטגנו קלות
הוסיפו מלח, פלפל וצ'ילי לפי הטעם.
כסו במים והרתיחו למשך 10 דקות.
הורידו לאש נמוכה ותבשלו את המרק לעוד 20 דקות.
טחנו את המרק בבלנדר.
הגישו את המרק עם שבבי פרמז'ן מלמעלה.