בייבי פנקייק מוצרלה

מתכון להכנת בייבי פנקייק מוצרלה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

בייבי פנקייק הולנדי ומוצרלה צילוםTeka Studio
בייבי פנקייק הולנדי ומוצרלה צילום Teka Studio

רכיבים

120 מ"ל חלב

60 גרם קמח

2 ביצים

1/2 כפית מלח

2-3 גבעולי רוזמרין טריים

אורגנו

1 כף חמאה

מוצרלה טרייה

1 עגבנייה

אופן הכנה

חממו תנור ל-200 מעלות.

מזגו את רכיבי הפנקייק למעבד מזון: קמח, חלב, ביצים, רוזמרין קצוץ ומלח.

ערבלו עד לקבלת בלילה חלקה והניחו בצד למשך 30 דקות.

בינתיים הכניסו לתנור תבנית. לאחר 30 דקות מוציאים את התבנית מהתנור ומשמנים בחמאה לפני ששופכים לתוכה את הבלילה.

אופים עד שהפנקייק זהוב ותפוח.

מסננים מוצרלה, מייבשים במגבת נייר ומניחים אותה על פנקייק עם עגבנייה חתוכה.

 מוסיפים אורגנו, רוזמרין טרי ומגישים מיד