כנאפה של אסף גרניט

מתכון להכנת כנאפה של אסף גרניט – מתכון של השף אסף גרניט, הפרזנטור ויועצה המקצועי של רשת נעמן

כנאפה של אסף גרניט צילום ישראל כהן רשת נעמן
כנאפה של אסף גרניט צילום ישראל כהן רשת נעמן

מרכיבים

600 גרם שערות קדאיף

100 גרם חמאה מומסת

800 גרם גבינת מוצרלה

200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט

כוס סוכר

כוס מים

חצי לימון

כף אחת של מי ורדים

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף

מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו

שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות

הכנת מי סוכר

מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש

יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה