חזה הודו עם ירקות ברוטב טריאקי

מתכון להכנת חזה הודו עם ירקות ברוטב טריאקי. המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

teka הודו וירקות לכבוד החג צילום טקה סטודיו
חזה הודו עם ירקות ברוטב טריאקי צילום טקה סטודיו Teka

רכיבים (ל-4 סועדים)

1 חזה הודו

50 גרם ברוקולי

70 גרם כרובית

70 גרם עגבניות שרי

חצי בצל אדום

15 גרם סוכר חום

75 מ"ל רוטב סויה

30 מ"ל חומץ אורז

1 שן שום

1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי

15 מ"ל שמן שומשום

אופן הכנה

להכנת הרוטב מערבבים סויה עם חומץ ושמן שומשום, מוסיפים שום וג'ינג'ר קצוץ.

מערבבים היטב ומניחים בצד.

מניחים בתבנית תנור אחת את כל הירקות חתוכים לחתיכות גדולות ואת חזה ההודו חתוך לפרוסות של 3 ס"מ כל אחת.

יוצקים את הרוטב על ההודו והירקות ואופים 30 דקות ב-180 מעלות צלזיוס.