גרג קפה המונה כ-110 סניפים ברחבי הארץ, משיקה תפריט חורף חדש בניצוחם של השפים הבכירים של הרשת, תוך התמקדות בהשראה של הקולינרייה הבינלאומית. תפריט החורף בקפה גרג יכלול מנות חדשות המצטרפות למנות הקלאסיות המוגשות כיום.
בקטגוריית ארוחות הבוקר קיימות עוד אלטרנטיבות לארוחות מהעולם, דוגמת: בוקר טבליסי ב65 שקלים, או רול אומלט ספרדי ב-47 שקלים, או אגס בנדיקט ב54 שקלים.
גם במנות העיקריות ניכרת השפעה של טרנדים קולינריים מהעולם כמו: ביונד בורגר, פאד קפאו, קארי סלמון, צ'זה פטריות, סלט קישואים ולאבנה , סלט קיסר ועוד.
תפריט החורף ברשת גרג הותאם לטבעוניים ולצמחונים. ניתן למצוא בתפריט מגוון מנות טבעוניות, כמו כן גם מנות שיש בהן מרכיב מן החי ניתן להפוך אותן למנות טבעוניות.
התפריט מציע גם מגוון מנות פתיחה לחורף: מגוון מרקים 32 שקלים, בטטה מדורה 34 שקלים, ארנצ'יני 34 שקלים, אצבעות מוצרלה 36 שקלים, לביבות ברוקולי 38 שקלים, פרחי כרובית 42 שקלים, פסטייה גבינות 42 שקלים, קרעי מוצרלה ועגבניות 45 שקלים, חציל פרמז'ן 49 שקלים ועוד.
בגזרת הקינוחים מציע התפריט מנות כמו משקה פיסטוק 31 שקלים, צ'אי 23 שקלים, קוקיז שייק 32 שקלים, שייק פירות 26 שקלים ועוד.
לדברי יאיר מלכה מנכ"ל ומבעלי רשת גרג קפה: "החורף הזה אנו משיקים תפריט עם חדשנות קולינרית, לצד חוויית בילוי מהנה, מרגשת ומגוונת המותאמת לקהלים רחבים. בתפריט החדש הבאנו לידי ביטוי מגוון רחב של מנות וטעמים מכל העולם שירגשו את החיך הישראלי".
רשת גרג הוקמה בשנת 1994 כאספרסו בר מקומי על ידי בחור אמריקאי בשם גרגבמרכז הכרמל שבחיפה. בשנת 2000 עברה הבעלות על הסניף לידי יאיר מלכה וגלעד אלמוג ובשנת 2008 הצטרף לשותפות ניר אדרי. כיום הרשת מונה כ- 110 סניפים בפריסה ארצית. לרשימת הסניפים: http://gregcafe.co.il/