מסעדת הבוקרים הכשרה שממוקמת בקיבוץ מרום גולן ומתמחה בבשרים מעדרים הגדלים ברמת הגולן מציעה במיוחד לחורף תפריט חדש
בין המנות בתפריט החורף של מסעדת הבוקרים:
קדרת אסאדו וירקות שורש, מוגשת בקדרת ברזל אמיתית על מצע אורז
קדרת כבש עם חומוס וארטישוק ירושלמי בניחוח אניס והל
סינטה ואנטריקוט מבשר טרי ואיכותי, המבורגר הבוקרים שנעשה במקום
צלעות טלה וספריבס טלה
מנת איקסמיקס גריל- אנטריקוט, צלעות טלה, סטייק פרגית, חזה עוף במרינדה וקבב הבית, מוגש עם דואט של פלחי תפוחי אדמה ובטטה בתנור וסלט ירוק בוינגרט
סטייק טונה- צרוב בגריל בניחוח ג'ינג'ר ולימון
קישים במגוון טעמים המיוצרים במקום- קיש בטטה ובצל ירוק, קיש קרם חצילים מוגשים עם סלט ירוק ועוד
פאי תפוחים חם, פאי אגוזים
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
קראמבל תפוחים מתוק וחם והכל תוצרת בית
במסעדה מוגשות גם מנות ילדים.
המסעדה, הממוקמת בסמוך לאורוות הסוסים במרום גולן, מעוצבת עץ ואבני בזלת ומשרה אווירה חמה ונעימה. היא החלה דרכה כקרון לבוקרים לסעודות לאחר יום עבודה מתיש בשטחי המרעה הרחבים בגולן, עם הרבה בשר בקר ובירה.
עם הזמן גדלה כמות הבוקרים ואורחיהם מכל האזור, אז גם הרחיבו את המסעדה שכיום משמשת בית לבוקרי האזור, לתושבים מקומיים ולכלל האורחים המגיעים לנופש בצפון רמת הגולן.
המסעדה הכשרה, בניהולו של אריק גולנדסקי, שהתמחה בתחום המזון, בבוסטון ופרובידנס רוד אילנד, פועלת במהלך השבוע בימים ראשון-שישי (עד כניסת שבת).
בשישי בערב מציעים במסעדת הבוקרים בופה פתוח לאורחי מרום גולן והקהל הרחב במתכונת שבת (תבשילי בשר וקדירות בחימום איטי על פלטות). בין המנות המוצעות בבופה: סלטי פתיחה, קדירות בשר, צלי בקר, דגים, מבחר עוגיות הבית ופירות העונה.
ימים ושעות פתיחה: ראשון-חמישי, מהשעה 12:00 עד אחרון הסועדים.
שישי: מהשעה 12:00 עד שעה לפני כניסת שבת, שבת: החל מצאת השבת.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות והמועצה הדתית רמת-הגולן ברשות הרב ישי סמואל
מסעדת הבוקרים: 04-6960206
צילום: עומר שביט
{loadposition google02}