הבראסרי האיטלקי בר איטליה בנתניה פותח גם בצהריים

הבראסרי האיטלקי בר איטליה בנתניה מעדכן את התפריט עם מבחר עשיר של מנות חדשות ומגוונות ופותח את שעריו לארוחת צהרים. לרגל הפתיחה המחודשת מציעה המסעדה 15% הנחה על כל התפריט בימים א-ה החל מהשעה 12:00 עד השעה 17:00.

השף שחר ברנע יצר בבר איטליה המורכב ממנות איטלקיות קלילות עם טוויסט ייחודי וממנות הדגל האהובות. המנות מתבססות על חומרי גלם איכותיים, מוקפדים ומשובחים ברמה הגבוהה ביותר.

בר איטליה – צילום דוד מויאל

בין המנות החדשות שבתפריט בר איטליה בנתניה.

ראשונות

ברוסקטה טרטר בקר פילה בקר, צלפים, בצלי שאלוט, כוסברה, צ'ילי ואיולי כמהין 68 שקלים, שרימפס אקווה פאצה עגבניות, צלפים, ציר ים וזעפרן 64 שקלים

עיקריות

ריזוטו שרימפס עגבניות שרופות, בשר סרטנים, חמאה, יין לבן, כרישה וזעפרן 108 שקלים, פילה מוסר ניוקי, ארטישוק, אפונה, חמאה, לימון, יין לבן ועשבי תיבול 134 שקלים

קוקטיילים חדשים מהבר

מוחיטו איטליאנו הוואנה קלאב, ליקר מלון, סירופ אננס, אנגוסטורה ביטר'ס, נענע, בזיליקום, מיץ לימון  52 שקלים, אוזוטיני אוזו, סמבוקה, סירופ שקדים, סירופ אבטי,  מיץ תפוחים, מיץ לימון 48 שקלים,  פיימונטה הנדריקס, בלוגה, מחית פסיפלורה, ליקר ליצ'י, נקטר אננס, מיץ לימון, מי טוניק  52  שקלים.

בר איטליה היא מסעדת בראסרי איטלקית בבעלות המסעדן הוותיק שימי שוורץ והשף שחר ברנע. זוהי המסעדה האיטלקית השנייה של השניים אשר מחזיקים גם במסעדת פומו האיטלקית ברמת החייל.

המסעדה ממוקמת בנתניה מול הים ובסמוך למלון ווסט לגון, התפריט מגוון ומורכב ממנות איטלקיות קלילות עם טוויסט ייחודי וממנות הדגל האהובות של פומו. הפסטות והפיצות מיוצרות בעבודת יד כאשר בצק הפיצה הינו בצק איטלקי מקורי העובר טיפול מסור וקפדני של התפחה איטית במשך שלושה ימים.

בר איטליה בנתניה

רחוב קהילת צפת 1, מלון ווסט לגון נתניה

טלפון : 09-7421113

שעות פעילות: ראשון – שבת: 12:00-23:00

פייסבוק ואינסטגרם : בר איטליה

לא כשר