לניר צוק נמאס מתפריט קבוע בביסטרו נועה ועכשיו הוא יוצר כל יום מחדש את התפריט בהתאם למצב הרוח ולמה שיש בשוק 
לאחר 14 שנות פעילות קולינארית פונה השף ניר צוק לדור הבא של הרפתקאותיו – התפריט הקונבנציונאלי של ביסטרו נועה "הלך לפח", ומעתה מדי יום מורכב לו תפריט צהריים-ערב חדש המתבסס על תוצרי השוק והשראת השף היומית.
לאחר 14 שנות פעילות קולינארית פונה השף ניר צוק לדור הבא של הרפתקאותיו – התפריט הקונבנציונאלי של ביסטרו נועה "הלך לפח", ומעתה מדי יום מורכב לו תפריט צהריים-ערב חדש המתבסס על תוצרי השוק והשראת השף היומית.
לתפריט צהריים-ערב של ביסטרו נועה שני מסלולי מחיר: 85 שקל ו-120 שקל. שני המסלולים כוללים עיקרית לבחירה, ומנות ראשונות המוגשות למרכז השולחן ללקוחות לפי נושאים על פי בחירתם: בשר, דגים וירקות (אפשר לבחור בהכול). עם הארוחה מוגשת גם סלסילת לחמים.
התפריט היומי נכתב מדי יום בכתב יד, וכולל את ההשראות היומיות של השף וציטוטים מההווי ביפו ומהחיים בכלל. התפריט כולל גם מנות צמחוניות וטבעוניות.
עיקריות ב-85 שקל לדוגמא
• קלמארי עם תפוחי אדמה קטנים על קרם לימונים כבושים
• קבב עגל במילוי גבינת עיזים
• דג בקדירת עגבניות, תפו"א וצלפים
• פסטת עוף אלי אוליו וקוביות פלפלים
• ניוקי בקרם סלרי וזיתי קלמטה
• ועוד
עיקריות ב-120 שקל לדוגמא
• אוסובוקו חזיר עם פירה מעושן
• תבשיל לחי עגל רך כמו חמאה עם שרימפס
• פסטת פילה בקר ברוטב חמאת שום, צ'ילי ופלפל
• מוסר ים בקראסט זיתים סורים
• נתח קצבים על בצלים מושחמים ברוטב סחוג
להזמנות: ביסטרו נועה, הצורפים 14 יפו 03-5184668
תפריט צהריים-ערב של ביסטרו נועה מוגש בימים א'-שבת, החל מהשעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות בלילה.
להרשמה למגזין הקולינרי של ניר צוק: https://www.nir-zook.com