ביסקוטי פירות יבשים 

לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה אופים פעמיים. ביסקוטי פירות יבשים הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן  להכין אותם עם המצרכים שיש בבית  ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד. 

עוגיות ביסקוטי פירות יבשים של ביגה צילום יחצ
עוגיות ביסקוטי של ביגה צילום יחצ

את גרסאת הביסקוטי לשולחן טו בשבט, או בכלל לאירוח בבית במהלך כל השנה, שידרגה הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז,  שמציעה מתכון קל שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש בבית. 

מצרכים

כוס סוכר

2 וחצי כוסות קמח

חצי כפית אפיה

רבע כפית מלח

2 ביצים

100 גר חמאה

חצי כפית מחית וניל

50 גרם משמש חתוך לקוביות

50 גרם תאנים חתוכים

50 גרם חמוציות

100 גרם שקדים טבעיים

אופן ההכנה

לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים

להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים

ליצור גלילים לאפות ב 180 מעלות 25-30 דקות

לקרר ולחתוך לבסקוטים

לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה ב-150 מעלות ל-10 דקות