מסעדת קפטן הוק משתפת במתכון של השף עומאר עילוואן להכנת גבינת חלומי מתוקה
מצרכים ל-4 אנשים
600 גרם חלומי חתוך לסטייק במשקל של כ-150 גרם למנה (קוביית חלומי גדולה)
60 מ״ל שמן זית
מצרכים לרוטב
1 קילו משמש פרוס לפלחים
4 גבעולי תימין טרי קצוץ
350 גרם סוכר
20 גרם מלח אטלנטי
60 גרם מים
אופן הכנה
בסיר מוסיפים את כל המצרכים של הרוטב ומבשלים עם בחישה קלה כל 5 דקות כ 30 דקות, תוך שאנו שומרים על צורת המשמש.
מחממים את המחבת עם שמן זית, מוסיפים את סטייק החלומי ומטגנים משני צדדיו עד הזהבה.
מגישים את החלומי עם כף של רוטב המשמש.
קפטן הוק היא מסעדת דגים ופירות ים ייחודית ואינטימית אשר נפתחה מעל לשנתיים בלב מתחם שוק הפשפשים של יפו על ידי בלאל אבו ריא. התפריט הוא פרי יצירתו של השף המוערך עומאר עילוואן
עמיעד 13, תל אביב-יפו
ימים ושעות פתיחה: שני עד שבת – 11:30-23:30
טלפון להזמנות: 03-6445440
לא כשר