גבינת חלומי מתוקה

מסעדת קפטן הוק משתפת במתכון של השף עומאר עילוואן להכנת גבינת חלומי מתוקה

גבינת חלומי מתוקה קפטן הוק צילום אנטולי מיכאלו
גבינת חלומי מתוקה קפטן הוק צילום אנטולי מיכאלו

מצרכים ל-4 אנשים

600 גרם חלומי חתוך לסטייק במשקל של כ-150 גרם למנה (קוביית חלומי גדולה)

60 מ״ל שמן זית

מצרכים לרוטב

1 קילו משמש פרוס לפלחים

4 גבעולי תימין טרי קצוץ

350 גרם סוכר

20 גרם מלח אטלנטי

60 גרם מים

אופן הכנה

בסיר מוסיפים את כל המצרכים של הרוטב ומבשלים עם בחישה קלה כל 5 דקות כ 30 דקות, תוך שאנו שומרים על צורת המשמש.

מחממים את המחבת עם שמן זית, מוסיפים את סטייק החלומי ומטגנים משני צדדיו עד הזהבה.

מגישים את החלומי עם כף של רוטב המשמש.

קפטן הוק היא מסעדת דגים ופירות ים ייחודית ואינטימית אשר נפתחה מעל לשנתיים בלב מתחם שוק הפשפשים של יפו על ידי בלאל אבו ריא. התפריט הוא פרי יצירתו של השף המוערך עומאר עילוואן

עמיעד 13, תל אביב-יפו

ימים ושעות פתיחה: שני עד שבת – 11:30-23:30

טלפון להזמנות: 03-6445440

לא כשר