אירוע 20DAYS BY AMERICAN EXPRESS חוזר

המיזם הקולינרי הבינלאומי 20DAYS BY AMERICAN EXPRESS בחסות אמריקן אקספרס חוזר בפעם השנייה לישראל לתקופה של 20 ימים בלבד במסגרתו תגיע לישראל נבחרת שפים מהטובים בעולם הכוללת שף, קונדיטור ומיקסולוג ויחד עם השף הישראלי תומר טל: הם יפתחו מסעדה משותפת שתפעל למשך 20 ערבים בלבד.

השף תומר טל צילום חיים יוסף
השף תומר טל צילום חיים יוסף

מסעדת Days by American Express 20 מבית "ראונד טייבלס קונספט" ואתר החוויות toMIX תפתח ביוני למשך עשרים ערבים בלבד. המסעדה תפתח ב-8 ביוני במלון NYX תל אביב, בהובלת השף הפרואני מהטובים בעולם זוכה כוכב המישלן חורחה מונוז לצד השף הישראלי המעוטר תומר טל, זוכה פרס הקונדיטור הטוב באסיה פבריציו פיורני ואמן הקוקטיילים הספרדי סנטי אורטיז.

הטבה בלעדית למחזיקי כרטיס אמריקן אקספרס 100 שקלים הנחה להזמנה תמורת הטבת בונוס.

רוני קרני, מנהלת השיווק של אמריקן אקספרס: "כמותג המשקיע רבות ותומך בקולינריה בישראל אנו באמריקן אקספרס שואפים לרגש וליצור לקהל לקוחותיו מגוון חוויות קולינריות איכותיות. אנו גאים ושמחים לקחת חלק בפרויקט קולינרי בינלאומי זאת השנה השנייה במסגרתו יגיעו ארצה 2 שפים בינלאומיים מעוטרי פרסים ותארים ומיקסלוג מבטיח אשר יחברו לשף המוערך, תומר טל וביחד יגישו לקהל הישראלי חוויה קולינרית חוצת יבשות ובלתי נשכחת".

ענת אהרון, סמנכ"לית חטיבת השיווק והמכירה של רשת מלונות פתאל: "רשת מלונות פתאל שמחה להמשיך ולהעמיק את שיתוף הפעולה המוצלח שהחל בשנה אשתקד והיה להצלחה גדולה. אנו מזמינים את כולם להגיע ליהנות מאירוח מושלם ואוכל מעולה ולצבור חוויות חדשות".

הנבחרת של 20 Days By American Express

השף הפרואני מהטובים בעולם זוכה כוכב המישלן מגיע להלהיט את תל אביב 

חורחה מונוז הוא אחד השפים הפרואנים הנחשבים בעולם, והוביל את המסעדות הפרואניות הטובות ביותר בפרו ובברצלונה.

בתפקידו האחרון היה מונוז השף של מסעדת Astrid&Gaston המהוללת בלימה, שאותה הוביל למקום הרביעי בדירוג LATAM50BEST ולמקום 98 בדירוג 50 המסעדות הטובות בעולם.

לפני כן הקים מונוז את מסעדת  Pakta של קבוצת אל בארי בבעלות אלברט אדרייה בברצלונה. תחת הנהגתו עוטרה המסעדה בכוכב מישלן ודורגה כמסעדה הבינלאומית הטובה ביותר בידי ABC.

הבישול של מונוז משלב את התשוקה והססגוניות הלטינית עם טכניקות הבישול הקלאסי של המטבח העילי ומתבלט כאחד הקולות המסקרנים בעולם הקולינריה כיום.

https://www.instagram.com/jorge_munoz_castro/

השף שזכה במקום ה-6 בדירוג המסעדות הטובות במזרח התיכון וצפון אפריקה.

השף תומר טל הוא כיום אחד השפים המוערכים בישראל, וזוכה להכרה בינלאומית נרחבת. מסעדת ג׳ורג׳ וג׳ון במלון דריסקו שאותה הוא מוביל העפילה אך לאחרונה למקום השישי בדירוג המסעדות הטובות במזרח התיכון של 50Best Restaurants 2023 ואף דורגה כמסעדה הטובה ביותר בתל אביב.

טל יוצר בג׳ורג׳ וג׳ון שפה ייחודית הנשענת על הרב תרבותיות הייחודית של יפו ועושה שימוש בחומרי גלם מספקים מקומיים, טכניקות בישול מגוונות ויצירתיות ומציג מטבח עילי ישראלי עכשווי המשלב מסורת עם חדשנות.

תחת הנהגתו של טל זוכה המסעדה לשבחי הביקורות ומופיעה בדירוגים הנחשבים בעולם – בין השאר סומן תומר כשף המבטיח בישראל בשנת 2018 בידי מדריך המסעדות Gault & Millau, ובמקום השישי במזה״ת בדירוג הנחשב של 50Best Restaurants 2023.

https://www.instagram.com/tomerrtal/

אמן הקוקטיילים הספרדי וילד הפלא של המיקסולוגיה הספרדית מגיע לערבב את תל אביב
סנטיאגו אורטיז ג׳אקום, אחד המיקסולוגים המובילים בספרד והבעלים של ברי הקוקטיילים הנחשבים במדריד ובברצלונה ילווה את הארוחה ביצירות אלכוהוליות חד פעמיות ויציג תפריט קוקטיילים מיוחד על בסיס פטרון, הטקילה הטובה בעולם.
אורטיז, שעבד בברים ובמועדונים המובילים בניו יורק, בפריז ובאמסטרדם מחזיק כיום בארבעה ברי קוקטיילים מובילים: Love ו-Bad Company במדריד, ו- Guayabo ו-Kyoudai33 בברצלונה, עובד באופן הדוק עם מותגי האלכוהול הגדולים בעולם, ודורג במקום הראשון בתחרות כוכבי המיקסולוגיה של Disaronno.

https://instagram.com/santiortiz.33?igshid=YmMyMTA2M2Y=

הקונדיטור האיטלקי שזכה לתואר הקונדיטור הטוב אסיה מגיע להטריף את תל אביב

השף פטיסרי האיטלקי פבריציו פיורני שעבד במסעדות מכוכבות מישלן באיטליה, מכהן כשף הקינוחים הראשי של מסעדת BVLGARI Il Ristorante Luca Fantin מכוכבת המישלן בטוקיו. הקינוחים היצירתיים והמוקפדים שלו הנראים כיצירות אמנות מוגשים גם בריזורט של BVLGARI בבאלי, והוא אחראי גם על מותג השוקולד היפני הארטיזנלי המרהיב  Il Cioccolato.
פיורני הפך לכוכב בינלאומי בסצינת הקינוחים העולמית כשדורג כשף פטיסרי הטוב ביותר באסיה בשנת 2019. מאז, ממשיך פיורני בעשייה פורצת הדרך שלו והוא משמש כיועץ למותגי האוכל הנחשבים בעולם ולמלונות פאר.
הקינוחים הווירטואוזים של פבריציו יחתמו את הארוחה בסערה של טעמים ומרקמים שפורצים את גבולות הדמיון.

https://www.instagram.com/fabrizio.fiorani/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

20 DAYS BY AMERICAN EXPRES

8-30 יוני,  מלון NYX הרכבת 29 תל אביב 

תפריט ארוחת הטעימות הכולל 10 מנות כולל מתוקים במחיר של 459 שקלים לאדם  ואינו כולל שתייה למעט מים וקפה ותה.

לקוחות אמריקן אקספרס נהנים ממכירה מוקדמת ומהטבה בלעדית: 100 שקלים הנחה להזמנה תמורת הטבת בונוס

לינק להזמנת מקומות: