מסעדת רנו אמיליה ברמת גן עברה לביסטרו ישראלי

מסעדות רבות טרם הספיקו להתאושש מתקופת הקורונה ולהרחיב את הפעילות, אבל לא מסעדת רנו אמיליה. המסעדה הממוקמת במתחם הבורסה ברמת גן קיימת כבר כ-15 שנה כאשר בהתחלה הייתה חלק מרשת ספגטים ולאחר מכן חלק מרשת קינג ג'ורג'.

המבורגר רנו אמיליה צילום גיל רן

לאחר השינויים ברשתות השונות, הבעלים של המסעדה,  מישל וסוזי דיין, החליטו שהם לא סוגרים והופכים את המסעדה למסעדה איטלקית בשם רנו אמיליה. פחות מחצי שנה לאחר הפתיחה הגיחה הקורונה והמסעדה נשארה תלויה בעיקר בהזמנות ארוחות הצהריים של העובדים באזור הבורסה, אך גם זה לא הרתיע את מישל וסוזי.

לאחר שבוטלו האיסורים וההגבלות החליט הזוג להתאים את המסעדה לתנאים החדשים שנוצרו, על מנת לתחזק אותה בהצלחה. ההחלטה הראשונה שקיבלו הייתה להשאיר את המסעדה סגורה בסופי שבוע ולפעול בימי ראשון עד חמישי כאשר ימי שישי בבוקר ובצהריים נשארו פנויים לאירועי בוטיק. החלטה השנייה הייתה לשנות את התפריט ולהפוך את המסעדה האיטלקית למסעדת ביסטרו משפחתי ישראלי.

מסעדת רנו אמיליה החדשה לא מציעה יותר פיצות אלא מתרכזת בארוחות של בשר ותוספות או דגים ותוספות. הפסטות והלחמים נותרו בתפריט לצד מנות ילדים. הפסטות הן עבודת יד שמכינים במקום וניתן להזמין את כל המנות טבעוניות.

בגזרת האירועים, המסעדה מציעה מקום קטן ואינטימי לחגיגות משפחתיות ואירועים מצומצמים ברוח התקופה עם תפריט מגוון, אפשרויות לעיצוב המקום וחניה. בערבים האירועים מיועדים לעד 60 איש ובימי שישי בבוקר עד ל-120 איש.

http://www.renoemilia.co.il/