פסטה טריקולור סלמון שמנת

לקראת יום הפסטה הבינלאומי שנחגג ב 25.10.2021 השף של רשת סי קפה מציע מנה חדשה של פסטה טריקולור סלמון שמנת – פסטה צבעונית ברוטב שמנת עם קוביות בטטה צלויות, סלמון מעושן, תרד וטימין

פסטה טריקולור סלמון שמנת – צילום חנן דיאמנט

מצרכים

פסטה טריקולור מבושלת 220 גרם

קוביות בטטה בגודל 2*2 צלויות בתנור עם שמן זית מלח ופלפל 100 גרם

שמנת לבישול 120 גרם

חמאה 10 גרם

טימין טרי מפורר 3 גרם

סלמון מעושן פרוס 60 גרם

שמן זית 10 גרם

ביבי תרד חלוט 100 גרם

מלח/פלפל

שום טרי כתוש 5 גרם

פרמז'ן מגורר 10 גרם

אופן הכנה

להמיס חמאה עם שמן זית וחמאה במחבת ולהוסיף את הבטטה ולהקפיץ כ- 3 דקות

להוסיף שום ולטגן מעט על אש קטנה על מנת שהשום לא יישרף.

להוסיף שמנת לבישול הסלמון המעושן והתרד.

לצמצם את הרוטב ולהוסיף את הפסטה שבושלה מראש.

לפני ההגשה יש להוסיף את הפרמז'ן, לערבב היטב ולצקת לצלחת.