סלט פסטה פסטו עם אדממה ועוף צלוי – באדיבות beko מותג מכשירי החשמל לבית
מצרכים
חצי חבילת פסטה מסוג פרפלה
200 גרם עוף צלוי
100 גרם אדממה
2 אבוקדו
200 גרם פסטו
פלפל
פטרוזיליה
מלח
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה לרמת אל-דנטה, מסננים ושוטפים במים קרים
מרתיחים את האדממה לזמן של 2-3 דקות, שוטפים במים קרים ומוציאים את הפולים
מערבבים את הפסטו והאבוקדו בקערה, מועכים קלות ומתבלים
מערבבים יחד את הפסטה והפטרוזיליה
מפזרים מעל את פולי האדממה והעוף הצלוי