מותג המזון עתיד ירוק משיק סדרת מוצרי יובה

התפריט הטבעוני מתרחב: מותג המזון עתיד ירוק משיק סדרה של מוצרי יובה, אשר יכולים לשמש הרחבה לתפריט לקהל הטבעוני. יובה היא חלבון סויה מיובש – ללא גלוטן וללא רכיבים מהונדסים גנטית, המתאים להכנה של מבחר מאכלים: תבשילים, מוקפצים, מאכלי קדרה, מרקים ועוד.

עתיד ירוק - סדרת יובה. צילום - לירן אגסי
עתיד ירוק – סדרת יובה. צילום: לירן אגסי

הסדרה החדשה של עתיד ירוק מוצעת במגוון צורות: רצועות רחבות, מסולסלת קשרים, כנפיים ומקלות. לכל אריזה מצורפים מתכונים טבעוניים קלים להכנה. הסדרה משווקת בידי חברת רוצים את הטבע, המתמחה במוצרי מזון מהטבע.

יובה משמשת כתחליף בשר במטבח הצמחוני, הטבעוני והכשר. מדובר בקרום שנוצר בתהליך הפקת טופו מחלב סויה, אותו מייבשים עד שהוא מגיע למרקם מוצק ונוח לעיבוד. מרקמה של היובה בשרני והיא עשירה בערכים תזונתיים ובהם חלבון בכמות גבוהה, ויטמינים ומינרלים.

תיעוד על שימוש בקרום שנוצר בהפקת טופו קיים כבר מהמאה ה-16 כאשר השימוש בה כשהיא טרייה, מיובשת או מותססת נפוץ מאוד במזרח הרחוק, במיוחד במטבחים כמו סין, יפן וקוריאה.

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ מחזיקי הדת והרבנות הראשית.

מחירים: כנפיים; מקלות: 17.90 ש"ח. מסולסלות; רצועות: 19.90 ש"ח (לאריזה במשקל 200 – 300 גרם).

להשיג בשופרסל GREEN, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, עדן טבע, אניס, זמורה אורגני  וחנויות הטבע.