שיתוף הפעולה בין השף הירושלמי אבי לוי, בוגר התוכנית מאסטר שף לחברת צבר מייצר שורה של מוצרים חדשים שמביאים לסלטים של החברה נגיעות של המטבח הצפון אפריקאי
סלטי צבר ואבי לוי יוצאים עם סלט חדש: חומוס עם חריף. בחברה מציינים שהמתכון הסודי והחריף פותח בשיתוף פעולה של השף אבי לוי וצבר.
סלטי צבר ואבי לוי יוצאים עם סלט חדש: חומוס עם חריף. בחברה מציינים שהמתכון הסודי והחריף פותח בשיתוף פעולה של השף אבי לוי וצבר.
לוי, שנכנס ללב ולבלוטות הטעם של הקהל הישראלי עם זכייתו בתכנית מאסטר שף, מחזיק בשתי מסעדות מצליחות בירושלים (המוציא, בית הכוון) וידוע בחיבתו לטעמים חריפים.
לא רק לוי, גם הישראלים אוהבים חריף: על פי נתוני סטורנקסט, היקף המכירות של שוק סלטי החומוס עם חריף הכפיל את עצמו בשנתיים האחרונות, וחומוס עם חריף הוא כיום הטעם המוביל בישראל בתחום החומוס תוספות. "חומוס עם חריף" הוא סלט החומוס החריף השני של סלטי צבר. הוא מצטרף ל"חומוס מעורבב עם חריף". ולמקרה שתהיתם, החומוס החדש חריף יותר מחברו למדף.
חומוס עם חריף של צבר
משקל 400 גרם
כשרות: בד"צ העדה החרדית
מחיר מומלץ לצרכן: 11-13 שקלים (בהתאם לחנות)
להשיג בכל רשתות השיווק
דוח המבקר: למי שלא רגיל לאכול חריף מומלץ להכין ליד הצלחת בקבוק עם מים. חריף אש.