החומוס הולך ומחליף בשנים האחרונות את הפלאפל כמאכל הלאומי וכל פינת רחוב נפתחת חומוסיה. צבר מנסים להביא את החומוסיה הביתה
אחד הבילויים האהובים ביותר על עם ישראל הוא לצאת לחומוסייה ולנגב. ישראלים רבים היו רוצים לאכול בחומוסייה בתדירות גבוהה אך הדבר לא מתאפשר להם.
אחד הבילויים האהובים ביותר על עם ישראל הוא לצאת לחומוסייה ולנגב. ישראלים רבים היו רוצים לאכול בחומוסייה בתדירות גבוהה אך הדבר לא מתאפשר להם.
מתוך הבנה זו פיתחה צבר סדרת מוצרים בשם "החומוסייה בבית". הרעיון הוא להוסיף למנה גרגירים החמים בתטבילה (תטבילה הינו רוטב נפוץ בחומוסיות המבוסס על פלפלים ירוקים וחריפים), ששילובם עם חומוס אמור להפוך את המנה למנת חומוס חמה בדומה לחומוס המוגש בחומוסייה אותנטית.
בסדרה שני מוצרים, מסבחה וחומוס קומפלט, שניתן להכין באופן פשוט ומיידי בבית. התוצאה מדמה מנת חומוס של חומוסייה בשתי וריאציות:
מסבחה חמה – חומוס מיוחד למסבחה שאותו מערבבים עם גרגירי חומוס חמים עד לקבלת מסבחה משובחת. את גרגירי החומוס מחממים 50 שניות במיקרו והתוצאה היא מסבחה חמה.
חומוס קומפלט – חומוס בלאדי שעליו שמים גרגרי חומוס חמים בתטבילה. את גרגירי החומוס מחממים 40 שניות במיקרו והתוצאה היא חומוס קומפלט.
הסלטים החדשים 425 גרם (חומוס במשקל 300 גר' + תוספת במשקל 125 גרם) נמכרים ברשתות השיווק ובנקודות המכירה המובילות ברחבי הארץ
מחיר מומלץ לצרכן: 13-17 שקל
כשרות בד"צ עדה חרדית
דוח המבקר: החומוס טעים מאוד ומוצלח. התוספת של הגרגירים החמים נחמדה, ולא יותר.