השף אבי לוי פתח בירושלים חדר פרטי לאירועי בוטיק המתאים לעד 50 סועדים – המוציא אירועי בוטיק. המקום נפתח בצמוד למסעדת המוציא ברחוב יפו בירושלים ומאובזר במרקע טלוויזיה 86 אינץ׳, מיזוג, שירותים פרטיים, מערכת סאונד מתקדמת והתפריט שיוגש בו יהיה על פי בחירה לבעלי האירוע.
בנוסף, באולם החדש יתקיימו סדנאות פרטיות בהדרכת השף אבי לוי.
״מתרגש מפתיחת המקום החדש שיתאים לכ-50 סועדים", אומר שף אבי לוי, בעלי המוציא אירועי בוטיק ומסעדת המוציא. "המקום החדש נפתח בזכות הביקוש מצד לקוחות רבים שכבר שנים ביקשו זאת. השקענו רבות בחדר האירועים, הן בעיצוב, הן באווירה שיצרנו בו והן בחשיבה על התפריט העשיר והאטרקטיבי שעמלנו עליו רבות. מדגיש שבמקביל למקום החדש, קומת האירועים בהמוציא שיכולה להכיל עד 70 סועדים, ממשיכה לפעול כרגיל".
מסעדת המוציא, אחותה המבוגרת של המוציא אירועי בוטיק, היא מסעדה כשרה בירושלים שנפתחה בשנת 2012 באחת הסמטאות של שוק מחנה יהודה. בהמשך עברה המסעדה למיקומה הנוכחי, בבניין עתיק ברחוב יפו 113 בירושלים. המסעדה מגישה מטבח צפון אפריקאי המשלב בין המטבח האלג'יראי למטבח ירושלמי מקומי.
התפריט של אבי לוי, זוכה מאסטר שף בשנת 2011, משלב בין זכרונות ילדותו, השורשים התרבותיים והקולינריים במגרב וניסיונו כשף.
למנות המוכרות מהעבר כמו סיגר שקדי עגל ושפונדרה, פסטה עוף שקדים וזעפרן ובולט (מחבת קציצות אלג'יראיות פריכות עם כרוב ובצל מאודה) נוספו מנות חדשות.
מסעדת המוציא ממוקמת בבניין עתיק לשימור ששימש את ישיבת "עץ החיים" למעלה מ-150 שנים. חלק מהשפה של מסעדת המוציא מוגדרת על ידי "המטבח של אמא", אליו מגיעה מרים, אמו של לוי מדי יום בכדי להכין את שלל הקינוחים המפורסמים שלה.
מול פינה זו נתלו על הקיר שלל פריטי עיצוב מסורתיים כמו סירי נחושת גדולים, כפות, מחבתות, קומקומים וכלים אותנטיים בני מאות שנים שלוקטו במסעותיו של אבי לוי למרוקו. במרכז המסעדה תלוי תנור עתיק, אשר דומה לו היה בבית סבתו של לוי בילדותו.
המוציא אירועי בוטיק
רחוב יפו 113, ירושלים
טל׳ להזמנות: 02-6310050
הכשר: רבנות ירושלים