מסעדה חדשה במתחם היכל התרבות: רגב בהיכל

בתקופה הקרובה יסתיימו העבודות בכיכר הבימה בתל אביב במסגרתן שופצו בנייני התרבות באזור ונבנה חניון תתת קרקעי ענק לכלי רכב, מתחת לחניון הישן, שהפך לכיכר מטופחת. כחלק מהמתחם המתחדש, פותחת את שעריה בימים אלה מסעדת "רגב בהיכל" שמציעה פעילות סביב השעון, 24/7 ובעליה מגדירים אותה כמציעה "בילוי המציעה קונספט חדש ומיוחד כמותו טרם נראה בישראל"regev111211

 "רגב בהיכל" פתוחה 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע ומאפשרת בילוי קבוע המשתנה בהתאם לשעות היום והלילה. המקום מהווה שילוב של בית קפה – מסעדה – בר כשהדגשים בו משתנים לאורך שעות היום: קפה של בוקר על הבר או ארוחת בוקר המוגשת בישיבה על כורסאות נוחות, ארוחת צהריים מהירה המורכבת מטעימות קלילות, ארוחות מלאות (צהרים או ערב) המוגשות לצד יינות בוטיק, ""High Tea- כפי שמוגש במלון  הריץ בלונדון ומלונות יוקרה נוספים  בבילוי בסגנון ה- Five O'clock Tea הידוע,  ארוחה עם  תבשיל קדרה חם ומנחם או מנת בשר מיוחדת לאחר לילה של מסיבה פרועה, ארוחה חגיגית לציון אירוע או מסיבה משפחתית או בין חברים, תה או קפה וקינוח על הספות הלבנות לאחר הצגה.


הכל מוגש ליד שולחנות ובישיבה על ספות עור רכות ונעימות בהגשת מלצרים לשולחן וליד הבר, כשמסוע חדשני ועליו צלחות עם המנות השונות עובר אל מול עיני הלקוח והוא יכול לקחת ממנו את המנות בהן יחפוץ

 

התפריט המוגש הינו אותו תפריט לאורך כל שעות היום ומחולק לסקציות שונות כמנות ראשונות, מנות עיקריות, פסטות, טעימות טעימות,  טעימות ממטבחו של נחי אלקין ממושב רמות שברמת הגולן וארוחות בוקר שיוגשו 12 שעות ביממה. דגש מיוחד ניתן לאווירה ב"רגב בהיכל" וגם היא תתאים את עצמה לשעות היום והלילה. השחקן והמוזיקאי אלי דנקר יהיה אחראי על אווירת הבר במקום ועל הפיכת המקום בשעות המיועדות לכך למקום המזכיר "פיאנו בר" בבירה אירופאית קרירה ורחוקה.

 

 

"רגב בהיכל" הינו מיזם של מספר אנשים מובילים בתחום ההסעדה, הקולינריה והעסקים

נחי לאור – אחד המסעדנים המובילים ב-30 שנה האחרונות בישראל. נחי ידוע כמי שעיצב מגמות חדשות ומיוחדות בתחום הקולינרי, הביאם מהעולם הגדול לתל אביב והפכם לטרנדים מובילים.

 

שי רגב – איש עסקים מאזור הצפון, אשר לאחרונה העביר את תחומי פעילותו לאזור תל אביב והמרכז וחבר לאושיות המזון הוותיקות במטרה "להביא את הדבר הבא" לתל אביב. רגב השקיע בבניית המקום כ-4.5. מיליון ₪.

 

השף יואב בר – אשר נמנה עם עשרת השפים המובילים בארץ, משמש כיועץ  קולינרי של "רגב בהיכל" והופקד על בניית התפריט תואם הקונספט. יואב בר בעל מסעדת שף מצליחה – "מארבו", מופיע בתכניות בישול בטלוויזיה ובעל טור אוכל אישי קבוע באתר נענע 10.

 

השף דוד גולדווסר – שף תפעולי בעל ניסיון במספר מסעדות מובילות.

 

נחי אלקין – השף ממושב רמות ברמת הגולן, אשר שמו יצא בכל רחבי הארץ והוא מביא ל"רגב בהיכל" את ניחוחות הבישול הכפרי המסורתי והשורשי.

 

נאוה בן יקיר – שף קונדיטור אשר התמחתה בהכנת קינוחים ושמה הולך לפניה בתחום זה כמי שבנתה קינוחים למסעדות שונות וביניהן רשת ג'ירף ועוד.

 

המקום עוצב על ידי האדריכל מיכאל צימרמן אשר היה שותף לעיצוב מקומות רבים בארץ. צימרמן הקפיד כי העיצוב ישתלב עם מוסדות התרבות אשר "רגב בהיכל" עומד במרכזן ויהיה חלק מאווירת הכיכר המיוחדת.  

 

רגב בהיכל

היכל התרבות תל אביב

פתוח 24/7

 

בתמונה: פילה דג לברק – רגב בהיכל צילום: אנטולי מיכאלו

 

{loadposition google02}