ניר צוק מחדש את הביסטרו נעה

נועה מתחדשת עם עיצוב מחודש ותפריט שכולל נגיעות של השוק והנמלnoa27914a
 
לאחר שיפוצים בביסטרו נועה, ועיצוב מחודש בסגנון אקלקטי עם ריהוט מיוחד שנאסף בארץ ובעולם, התפנה השף ניר צוק גם ליצור תפריט צהריים-ערב חדש למסעדה.

התפריט החדש כולל היצע רחב של מנות במגוון גדלים. מירקות טריים מהשוק, עד לבשרים, דגים ופירות ים מהנמל, פסטות תוצרת בית, לחם שנאפה במקום, וגם – תפריט טבעוני.

המנות בתפריט צהריים-ערב החדש

ירקות מהשוק – חציל כבוש על לבנה ביתית (31 שקלים), גבינת בושה צרפתית על אמולסיה של עגבניות (38 שקלים), ירקות קטנים ממולאים (35/70 שקלים), סלטי ירקות במגוון סגנונות (38-48 שקלים), שקשוקה (48 שקלים).

בשרים – קרפצ'יו בקר עם חמוצים (46 שקלים), פטה עוף ואווז עם צנימים (44 שקלים), סלט עוף יפואי בתיבול עלי גפן (28/45 שקלים), קבב מג'הול (30/65 שקלים), עוף ממולא אורז וזיתים "משק ארצי" (56 שקלים), סייף טלה בושה פיקנטי (62 שקלים), פלאנק צרוב מפולפל על תבשיל ירוקים ושמנת (68 שקלים).

דגים ופירות ים מהנמל – מקרל כבוש (25 שקלים), סלמון מעושן-נצחי (26/54 שקלים), אנשובים פציחים (40/75 שקלים), קלמארי סגול בנוסח מדריד (44/86 שקלים), שרימפס ביין לבן וניוקי פריך (45/96 שקלים), פילה בורי צרוב ברוטב לימונים (68 שקלים), פילה סלמון ברוטב עלי תאנה (92 שקלים).noa27914b

פסטות תוצרת בית – ניוקי פטריות (55 שקלים), רביולי טחינה (58 שקלים), רביולי ארטישוק ירושלמי (58 שקלים), פסטה עם ראגו של בשרים (56 שקלים), פסטה שרימפס (78 שקלים).

טבעוני – פסטה אלי אוליו טופו צ'ילי ירוקים ושום (58 שקלים), טופו גזרים ושום על אורז לבן (55 שקלים), ריזוטו ים תיכוני (32/58 שקלים), תבשיל עדשים שחורות (26/49 שקלים), פסטה שמנת עגבניות וזיתי קלמטה (36/56 שקלים), פסטה שמנת קשיו ופטריות (55 שקלים).

עוד בתפריט – פוקצ'ה חמה/לחם מחמצת תוצרת בית עם מתבלים וחמאה (14 שקלים), טחינה ירוקה (20 שקלים), חומוס יפואי (20 שקלים).

ביסטרו נועה, הצורפים 14 יפו. להזמנות: 03-5184668
תפריט צהריים-ערב מוגש בימים א'-שבת, החל מהשעה 12:15 ועד אחרון הלקוחות בלילה.