ניקוס גאליס סופלאקי בר – מקום חדש בנמל תל אביב

איתן טרבלוס, הבעלים של רשת "אגאדיר" ומסעדת "אגאדיר אמבסי" פותח מקום חדש: סופלאקי בר, שנקרא על שם כדורסלן העבר ניקוס גאליס

מסעדת סופלאקי צילום: בועז לביא

 הקונספט של המקום הוא פסטפוד יווני  הכולל גם ייבוא חומרי גלם מיוון, פשטות ונאמנות למקור.

 

תפריט הסופלאקי בר 'ניקוס גאליס' נבנה ע"י השף אלי פינסלר ושלמה פינקלשטיין וניתן למצוא בו מנות כמו:

גירוס – שווארמה מבשר טלה והודו 29/37 שקל

סופלקי פרגית 26 שקל

סופלקי קבב 26 שקל

סופלקי אנטריקוט 38 שקל

סופלקי פירה 39 שקל

סופלקי טלה 39 שקל

סלט יווני 21 שקל

סלט ניקוס – שעועית ירוקה, מלפפונים, ביצה, תפו"א, וזיתים עם שמנת ועירית – 23 שקל

שיפודים, צ'יפס וכדומה.

 

לצד המנות ניתן למצוא סוגים רבים של עארק ואוזו, אך כמובן גם בירות ושתייה קלה.

 

את עיצוב הסופלאקי בר יצרו סטודיו MU של המעצב אורי בן-דרור, אשר יצרו מעין פינה יוונית, החל מהריצוף ועד הצבעוניות.

 

ניקוס גאליס סופלקי בר, רחוב התערוכה 3 , נמל תל אביב (מול אגאדיר הוטל)

טלפון: 03-6042060

שעות פתיחה: 12- 22:00. סופש 12-4:00 (יום ראשון סגור)


צילום: בועז לביא


{loadposition google02}