סדנת שוקולד בתערוכת ישראפוד בגני התערוכה

כנס ישראפוד מפגיש את כל קהילות המזון, המשקה ותעשיית האירוח המקומית בין התאריכים 29.11- 1.12 בביתן 1, גני התערוכה, תל אביבisrafood131111

 

 התערוכות יתפרסו על שטח של כ-6,000 מ"ר בהם יוצגו חידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות בענף הקמעונאות והשוק המוסדי. במסגרת תערוכת ישראפוד, שבהפקה וייזום של קבוצת שטיר, יתקיימו שלוש תערוכות בביתן 1 החדיש. 

 

האירוע יכלול את 3 התערוכות הבאות 

ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה המקצועית המובילה והגדולה בישראל.

הוטקס – התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס – התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

 

{loadposition google03}

 

ישראפוד, כתערוכה המובילה את ענף המזון והמשקה בישראל, נהנית מחסות של התאחדות התעשיינים, איגוד תעשיות המזון ואיגוד לשכות המסחר אשר רואים בתערוכה זו חשיבות רבה בקידומה והצלחתה של התעשייה הישראלית. בתערוכה יטלו חלק חברות ישראליות מובילות בתחומן ונציגי חברות מחו"ל: מתורכיה, צרפת, קליפורניה, טיוואן, שגרירויות – פולין, ברזיל, ארגנטינה, אורוגוואי, פרגוואי וליטא. 

 

במסגרת בתערוכה יתקיימו סדנאות וכנסים וביניהם:

 

השף מושיק רוט  בשיתוף עם יוסי אלסברג, השף הראשי של תנובה שף – סדנת שף "שבעת ימי בריאה"

בעליה של מסעדה בהולנד שזכתה בשני כוכבי מישלן, כאשר מדובר בציון הגבוה ביותר שהוענק לשף ישראלי. השף ישיק בבכורה עולמית את קונספט "בראשית": חדשנות, בישול ופילוסופיה באמצעות טכניקות ייחודיות.

30-29 בנובמבר

בחסות: תנובה שף וקיטשן ליין

 

סדנת שוקולד – הלוחש לשוקולד

השף פיליפ ואן קייסיל מנהל האקדמיה לשוקולד קאליבו בבלגיה

29 בנובמבר- 1 בדצמבר

בחסות: אסטלה + הכישור + קאליבו 

 

סמינר איגוד מנהלי בתי מלון בישראל ע"ש ינוש דמון

Understanding and applying innovation in hospitality

30 בנובמבר

בחסות: דה-קרינה

 

אתר האינטרנט של תערוכת ישראפוד

https://www.stier.co.il/fair_israfood.htm

 

 

{loadposition google02}