מנת פתיחה
פוקצ'ה ומטבלים

בין המנות הראשונות
סלט ירוק
סביח על צלחת (בתוספת של 10 שקלים)

בין המנות העיקריות
פוקצ'ה סיסקה, עלי רוקט ובצל סגול (59 שקלים)
תבשיל קציצות בקר ומנגול, חמוסטה (69 שקלים)
פילה דניס, קראסט טחינה, אגוזי מקדמיה ופתיתים (79 שקלים)
פרגיה ירוקה, סלט קינואה וחמוציות (79 שקלים)
קדירת בקר עם ירקות שורש ביין אדום וניוקי תירס (79 שקלים)
אנטריקוט, ציפס (89 שקלים).
אסאדו "החצר", ברבקיו, תפוזים (89 שקלים)

לאחר הניסיון רב השנים שצבר החליט השף מוטי אוחנה, השף ראשי ובעל מסעדת "החצר", יחד עם שותפו משה כהן לפתוח את מסעדת "מדיטה". החזון של השותפים היה ליצור מסעדה שתציג לאורחים מנות מהמטבח של המזרח התיכון החדש, תוך הישענות על מנות קלאסיות ופרודוקטים מוכרים, כמו עגלי עגל, קציצות דגים בחריימה, במיה, קדרת בקר וירקות שורש, ארטישוק, אפייה בתנור טאבון ועוד, אבל עם טוויסטים עכשוויים כמו נגיעות אסייתיות (וינגרט וואסבי, קוויאר סוויה, פטריות טמאגי מוחמצות) ושימוש רב בפירות העונה, ירקות טריים ועשבים ירוקים. מסעדת מדיטה משתרעת על פני כ - 350 מ"ר, ובאפשרותה לאכלס עד כ- 180 סועדים. עלות ההשקעה הכוללת של המסעדה הגיע לכ - 3 מיליון שקלים.

השף מוטי אוחנה – הוא השף והבעלים של מסעדת "החצר" בירושלים. אוחנה הוא בוגר ביה"ס הגבוה לבישול "קורדון בלו" והוא בעל ידע גסטרונומי עשיר והתמחות של 13 שנים במסעדות שונות בארץ ובחו"ל, ביניהן מסעדת הצ'אקרה הירושלמית ומסעדות גורמה שונות באוסטרליה.

מדיטה - בית הנציב
דרך חברון 101 א'
ירושלים
כשר
חדר פרטי לאירועים עד 110 איש
טל' 02-5664466