הקונספט של "דים & סאם" הוא מסעדת משלוחים המגיעים עד הלקוח, אם זה לבית, למשרד או לפארק, בתפריט דים סאם טעימים וצבעוניים המתאימים לארוחה אישית או לאירוח במחירים השווים לכל נפש וכיס.

התפריט מציע מגוון רחב של דים סאם הנעשים בעבודת יד מחומרי גלם מעולים. הדים סאם מגיעים במגוון מילויים לבחירה, להלן הצצה לתפריט: גיוזה - עלה בצק חיטה בצורת סהרון במילויים לבחירה של: ירקות שורש, תרד שום, פטריות שיטאקי, עוף חמוץ מתוק, בקר וירקות מוקפצים. קויו – בצק אורז שקוף ללא גלוטן במגוון מילויים לבחירה: בקר, ירקות שורש, עוף קשיו. שומאי, בצק חיטה בצורת פרח במילויים של בטטה או תרד בוטנים באו- בצק בתוספת שמרים: בקר, עוף, אווז ועוד. לצד מנות הדים סאם ניתן להזמין מנות סושי וכמו כן מגוון מנות מהמטבח האסיאתי.

המחירים של "דים & סאם" נגישים ומציעים קומבינציות לבחירה מתוך תפריט הדים סאם: 3 יחידות -20 שקל, 5 יח'- 30 שקל, 8 יחידות- 45 שקל. בימים א'-ה' בין השעות 11:00-18:00 מוצע תפריט עיסקיות המציע קומבינציות משתלמות של 5 יחידות דים סאם ו-2 תוספת לבחירה מבין: איטריות זכוכית, סלט וואקמה, אגרול, מרק ועוד. מחירי העסקיות נע בין 45-51 שקל, תלוי בקומבינציות הדים סאם שנבחרה.

מאחורי "דים & סאם" עומדות המסעדניות הדר כהן ומורן גב אשר בבעלותן רשת מסעדות הסושי "קאן קאי" בקיבוץ עינת וברמת גן. הסניף הראשון של הרשת שנפתח בשנת 2006, בקיבוץ עינת הפך למוקד עלייה לרגל לתושבי הסביבה ונחשב כיום למוסד קולינארי.

לדברי הדר כהן "עד כה הסועד הישראלי התייחס לדים סאם כאל מנה ראשונה, החזון שלנו הוא להביא את הדים סאם למרכז הצלחת ולהפוך אותו לארוחה לגיטימית, טעימה, בריאה ומשביעה, ממש כמו שעשינו עם הסושי לפני 6 שנים". כהן מוסיפה "אין ספק שהמודעות שעלתה בשנים האחרונות לאוכל טעים אך בריא ומוקפד, מעידה על כך שהסועד הישראלי הרבה יותר מוכן להתנסות בחוויות קולינאריות חדשות. לכן אנחנו מאמינים שהדים סאם יהפוך לפופולארי, בזכות הטעם, הקלילות והנגישות שלו".

בחודשים הראשונים דים & סאם יתנו מענה לאזורי החלוקה של תל אביב צפון ומרכז, רמת גן, גבעתיים, ראש העין, פתח תקווה והסביבה ובעתיד יצטרפו ערים נוספות לאזורי החלוקה של המסעדה.

דים & סאם- כשר
www.dimandsum.co.il / טל' 03-6499994
ימים ושעות פתיחה: א'-ה' בין השעות 11:00-חצות,
ו' 11:00-15:00, מוצ"ש החל מ 20:00

{loadposition google02}