כל עסקית מוגשת בליווי לחם טרי, חמאה הולנדית, זיתים מתובלים בזעתר ושתייה קלה.

בין הראשונות: מרק בצל צרפתי עם קרוטונים גבינת גאודה ופרמז'ן, ריזוטו סוגי פטריות, תרד, שבבי פרמז'ן וכמהין, סלט סלק טרי בווינגרט בלסמי, צנוברים, גבינת סנט מור ברולה, טרטר דג, צלפים, עשבי תיבול לימון על קרם פרש ועוד.

בעיקריות

קלאמרי ממולא בצ'וריסוס חמאת טריאקי וסלט קריספי (66 שקל)

רוסטביף לשון בעגבניות זיתי טאסוס ואוזו (77 שקל)

ים- יבשה: נתחי בקר, עוף, שרימפס וקלאמרי ברוטב קארי (77 שקל)

נתח קצבים בפלפל שמנת ועצמות מח (88 שקל)

סטייק טרטר פילה בקר נא, צלפים, חלמון וחרדל (88 שקל)

קדירת דגים ופירות ים עגבניות פסטיס בסגנון בויאבז (88 שקל)) ועוד.

למזמינים עסקית מוצע קינוח בתוספת 19 שקל - פנקוטה שמנת ווניל ופירות במיץ ליצ'י או אצבעות שוקולד קראנץ' אגוזים רוטב אספרסו.

העסקיות מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:30

קימל. השחר 6, תל אביב. 03-5105204

במבנה משומר בן 129 שנה, אשר היה שייך לשייח' תורכי, הוקמה לפני 19 שנים מסעדת קימל, ששמה מרמז על אופייה הכפרי. פנים המסעדה מעוצב בסגנון כפרי אותנטי, שפע של עצים טבעיים, כלי אוכל והגשה המייחדים את המסעדה ויוצרים אווירה פסטורלית נעימה ושלווה, המהווים רקע הולם למעדנים הכפריים המוגשים בה. גבינות, בשרים ודגים ברטבים עשירים בעשבי תיבול, שמנת ושמן זית - מוגשים לסועדים ע"י צוות מלצרים מיומן ואדיב. שף המסעדה, שאול בן אדרת התמחה במיטב המסעדות בעולם ומציע מטבח בניחוח אישי ומיוחד. תפריט משקאות ויינות גדול משלים חוויה גסטרונומית.

צילום דניאל לילה

{loadposition google02}