חוות התבלינים מייצרת בעצמה את יין הבית

במסעדת חוות התבלינים בגלבוע מציעים לסועדים יין שהם מייצרים בעצמם. יין הבית מופק מענבי כרם החווה, הנטוע מתחת למסעדה (6 דונם).  בכרם גדלים הזנים מרלו וקברנה סוביניון, על הטיפול המסור בכרם מופקד יוסי מס, בעלeati המסעדה 

 

הבציר הידני בכרם מבוצע על ידי אורן מס בעל המסעדה והענבים עוברים ליקב תישבי להפקת היין, בלנד משני הזנים מרלו וקברנה סובניון.

מחיר יין הבית  בתפריט המסעדה:  90 שקל ובקנייה הביתה 80 שקל.

 

היין הוא יין צעיר טעמו פירות יער, צבעו סגול כהה.

 

מסעדת חוות התבלינים בגלבוע ממוקמת ברום הגלבוע, מציעה תפריט עשיר בסגנון ישראלי – ים תיכוני, פרי ידיו של שף קלוד בן איטח.

 

להזמנת מקום: 0579441671

שעות פעילות: ימים ב' – שבת מהשעה 12:00 – 22:00.

אתר אינטרנט: www.herb-farm.co.il 


בתמונה: יין הבית, צילום יח"צ

 

}loadposition google02}