שיראז "קרוסלה" 2010 - פרייבט לייבל שני של יקב טוליפ עבור קבוצת כתית של השף מאיר אדוני. יין זה הופק מענבי שיראז מכרמים בגליל העליון, אשר נבצרו בשעות הבוקר המוקדמות. היין תסס תסיסה אלכוהולית בת כשבועיים, כאשר בסוף התסיסה נסחטו catit101112הקליפות, אך לתסיסה השניה עבר רק הנוזל החופשי FREE RUN, וזאת במטרה לקבל יין עדין, עגול וקטיפתי.

היין יושן 15 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי משובחות, על מנת להשיג יין עגול ועשיר. במהלך היישון נטעמו החביות על ידי הסומליה של מסעדת כתית ומזללה ונבחרו חביות מובחרות בכדי ליצור ממסך עשיר זה. לפני הביקבוק היין עבר סינון גס בלבד, הבקבוקים הונחו בחדר היישון למספר חודשים נוספים על מנת לנוח.

זהו יין מרשים בגוון סגול אטום עם ארומה משולבת של פירות שחורים בשלים, טבק ,עץ אלון קלוי ופלפל שחור. טעמו מלא, עשיר ופירותי עם סיומת ארוכה ונעימה.

אלכוהול: 14.5 אחוז
מועד הבציר: ספטמבר 2010

היין יוגש במסעדות "כתית" ו – "Mizlala" בלבד.

כוס – 42 שקל.
בקבוק במסעדות – 166 שקל.
בקבוק במחיר חנות לרכישה במסעדות כדי לקחת הביתה ו/או כמתנה – 119 שקל.

"כתית", היכל התלמוד 4, תל-אביב. טלפון: 03-5107001
"Mizlala", נחלת בנימין 57, תל-אביב. טלפון: 03-5665505