המיונז הינו חומר גלם חוצה סגנונות ומטבחים בכל רחבי העולם, אולם עד כה השימוש בו נוטה להיות קונבנציונאלי וכולל שימוש בעיקר להכנת סלטים, כריכים ומטבלים. למיונז שלל שימושים: הוא מחבר וקושר תערובות שונות, מרטבי סלט ועד מסה של בשר טחון לקציצות והמבורגר; מדביק את תערובות התיבול לנתחי הבשר לפני צלייתם; החמיצות האופיינית למיונז מסייעת בריכוך חלקי עוף ומשפרת את ספיגת הטעמים במרינדות; המיונז מוסיף למנות טעם נפלא ומסייע לשמור על עסיסיותם לאורך זמן. המיונז נחשב גם ל"סוד השמור של המטבח הכשר" ויכול לשמש כתחליף למוצרים חלביים, למשל המיונז יכול להחליף שמנת ורוטב בשמל במאפים מוקרמים.

ההשקה במטבח המקצועי תלווה בחלוקת ספר מתכונים (המשולב עם לוח שנה) המציע מנות מיוחדות המכילות מיונז, החל מסלט קולסלואו אסייתי ועד לחזה עוף צלוי על הפלנצ'ה במיונז וקייג'ן. שפים של יוניליוור פודסולושיינס ידריכו לקוחות וידגימו דרכים לשימוש במיונז, יציעו ערכים מוספים ללקוחות, יסייעו וייעצו לגבי אלמנטים קולינאריים לשיפור נראות המנות וטעמן, שדרוג וגיוון התפריט ושיפור חוויית האכילה של הסועד. כל זאת במטרה להגדיל ביקורים חוזרים של סועדים ולהבטיח את שביעות רצונם.

ניר אילני, מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס ישראל: " במטבח המודרני, המיונז משמש להרבה יותר מאשר רק להכנת סלטים ולכריכים נהדרים. ישנו עולם שלם של מנות מנצחות המשלבות מיונז. אנו גאים להיות הגורם המקצועי הראשון שחושף בצורה שיטתית עולם מופלא זה של בישול עם מיונז, ובטוחים כי גם הפעם נשמש כמקור השראה ללקוחותינו".

מיונז תלמה הינו המיונז המוביל במכירותיו בישראל, עם למעלה מ- 60 אחוז נתח שוק בשוק הקמעונאי, והוא גם המיונז המוביל משמעותית והמועדף בשוק המקצועי. מיונז תלמה עשוי מביצים מפוסטרות , בטוח לשימוש ואחיד בטעמו ובמרקמו החלק. מיונז תלמה לשוק המקצועי מוצע למכירה בשני וריאנטים: מיונז אמיתי - מיונז קלאסי בטעם ישראלי מנצח, כמויונז- מיונז ללא כולסטרול המכיל פחות מחצי מכמות השומן ביחס למיונז רגיל, כך שטעים לשמור על תפריט מאוזן.

יוניליוור פודסולושיינס ישראל, הינה חלק מחברת יוניליוור פודסולושיינס העולמית הפועלת ב- 74 מדינות ברחבי העולם. החברה פועלת בתעשיית המזון למעלה מ- 130 שנה. צוות החברה, חוצה היבשות, כולל אנשי מקצוע, ביניהם 2000 שפים, המביאים עמם ניסיון רב לצד ידע נרחב אודות טרנדים ומגמות עולמיות. החברה מספקת פתרונות קולינאריים ומוצרים לשוק המקצועי. לחברה בישראל אלפי לקוחות, ביניהם בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, קבלני מזון, אולמות אירועים ורשתות מזון ישראליות ובינלאומיות. מוצרי החברה מיוצרים לפי סטנדרטים עולמיים ועוברים תהליך הבטחת איכות קפדני. בנוסף, צוות שפים - יועצים בעלי ניסיון רב בתחום ההסעדה והקונדיטוריה עומדים לרשות הלקוחות לפיתוח מגוון פתרונות יעיל של העסק והמטבח ולסיוע בשדרוג התפריט והתאמת המנות ללקוחות.

צילום: יחסי ציבור

{loadposition google02}