פארק התעשייה "אלון תבור" המנוהל על ידי המנהלת המשותפת "יזרעאל- עפולה" מרחיב פעילותו בתחום תעשיות המזון ונמצא במגעים לקליטת יקב בוטיק בתחומו ובית בד לייצור שמן זיתbarache16512

חברת אחוה רכשה קו ייצור חדש לחלוה, בהשקעה כספית של 8.5 מיליון שקל. קו הייצור הינו פרי פיתוח של חברת "אחוה" בשיתוף מומחים בינלאומיים ומומחי אקדמיה, מהבודדים כיום בעולם, וביכולתו לייצר כ- 800 ק"ג חלוה בשעהahva16512

גמר תחרות גביע הבישול של סן פלגרינו התקיים במלון הרודס בתל אביב, במסגרתו נבחר השף הצעיר דיויד פרנקל מבין 4 השפים שהגיעו לגמרsan11512b

בית הספר הגבוה לקולינריה – בישולים משיק את תוכנית "ענקי הקולינריה" - סדרת כיתות אומן בהנחיית גדולי השפים והקונדיטורים בני זמננו, ממעצבי הקולינריה העולמיתbishulim9512b

בהייטק מעדיפים סושי ונודלס, בתעשיה מעוניינים בשניצל וצ'יפס, ולמרות המגוון שמציעים בחדרי האוכל, העובד הישראלי הממוצע עדיין שומר אמונים לעוף ולתפו"א כך עולה מסקר שערכה חברת 'שפע', המספקת שירותי הסעדה למקומות תעסוקה, בקרב 6,000 shefa11512a
סועדים

בעלי מסעדות ומנהלי מזון ומשקאות אילתים השתתפו בהשקת סדרת יינות חדשה של יקב הרי גליל מיראוןyiron8512

חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משיקה מכונת קפה אלקטרונית המתאימה למשרדים של עד 20 עובדים  LAVAZZA BLUE - 1100lava8512

המנצח באליפות הבריסטה 2012 ייצג את ישראל באליפות הבריסטה העולמית בוינה. האליפות מתקיימת כחלק מפעילות איגוד הקפה הישראלי בחסות תנובהbarista3512

אסם נסטלה פרופשיונל משיקה פעילות חדשה בתחום הקפה, והתה הקר, המיועדים לשוק המזון מחוץ לבית. עם השקתו בארץ של המותג הבינלאומי "נסקפה מילאנו", מציעה החברה פתרון משולב המאפשר ללקוחות השוק מחוץ לבית להציע קפה במחיר milano29412אטרקטיבי

החלה ההרשמה לתערוכות ישראפוד, הוטקס 2012 המתקיימת בארגון ובייזום קבוצת שטיר. מדובר באירוע הגדול והמקצועי היחיד בישראל המפגיש את כל קהילות המזון, המשקה ותעשיית האירוח המקומיתisrafood27412