חברת אוכל ביתי ניר עציון, המתמחה בייצור ובשיווק אוכל מוכן בשוק המוסדי והמקצועי, נבחרה לתפעל את חדרי האוכל של משטרת ישראל במחוז הצפון - במרחב חוףnirezion17612

רכישה ראשונה בחו"ל ליחיעם, רוכשת חברה לייצור מעדני בשר בארצות הברית. החברה הנרכשת, אייבלס אנד היימן, הינה מותג מוכר ויצרנית וותיקה עם הסטוריה של כ- 60 שנה בשוק הנקניקיות, הנקניקים ומוצרי המעדנייה הכשריםyehiam11612

יעל פודולסקי מונתה לתפקיד מנהלת השיווק של סוגת. יעל פודולסקי עובדת בסוגת משנת 2009 ובמהלך השנים שימשה בתפקידי ניהול מגוונים. יעל פודולסקי הובילה את מהלכי החברה בתחום הדיגיטלי באמצעות הקמת אתר חברה חדשyael11612

האם ניתן להחזיר את השוק להיות חלק מסל הקניות והבילוי של הישראלי ? אומדנים כלכליים שערכה ד"ר רינה דגני, מתכננת ערים, מנכ"ל גיאוקרטוגרפיה, קובעים שכןdgani4612

בשנים האחרונות עולם התוכן הקולינרי ונושא החדשנות והאבזור למטבח הביתי הולכים וצוברים תאוצה בקרב שוחרי אוכל גורמה, בשלנים וחובבים נלהבים ובכללם האוכלוסייה הדתית והחרדיתyair4612

סיכום שנת 2012 באבוקדו: חברת "מילופרי" מדווחת על עונה ברוכת ייבול עם תוצרת של 23,000 טון: 1,000 טון יותר מבשנה שעברהavukado1612

במסגרת אירועי TERRAOLIVO , תתקיים בין 10-11 ביוני (ימים ראשון- שני), וועידה מדעית בינלאומית - "מהפכת שמן הזית – איכות, קולינריה ובריאות", בניהולו המקצועי של דר' זהר כרם, המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה, האוניברסיטה העבריתצילום: אילן לוי

יובל שפירא (46), מונה למנהל מפעל "עינת תעשיות מזון", יצרנית מוצרי הלחם, הכריכים המוכנים, מוצרי המוזלי והפירות הטריים מקיבוץ עינתyuval21512

בהסכם שנחתם בין רשת המזון 'טיב טעם' לחברת ההפצה של יקב מורד כספי משקאות חריפים הוחלט על הפצה של שיכר פסיפלורה, רימונים ואשכולית אדומה, מסדרת 'דאנו', של יקב מורד טיב טעםmorad17512

גלידת שטראוס משיקה מוצר חדש בתחום הקפה הקר: CAFÉ ZERO אייס קפה קרמי במגוון טעמים - קפוצינו, אספרסו ומוקהצ'ינו. המוצר ישווק בשלב ראשון בחנויות נוחות ופיצוציות נבחרות ברחבי הארץcafezero17512