שפים בכירים נפגשו בכינוס הראשון של פורום השפים מפגשף שמארגנת חברת תנובה לשוק המקצועיtnuva19214
השפים אייל לביא ואבי שטייניץ היו בין שופטי התחרות בה התמודדו 36 טבחים מרשת ישרוטל שאינם בדרגת שף או סו שףrafiengel12214a
דיפלומט, יבואנית היינץ בישראל, משיקה קטשופ היינץ במנות אישיות למטבח המוסדי, המותאמות למסעדות, משלוחים, חברות קייטרינג ועודheinz2214
ניר איצקוביץ, מונה למנהל הכללי של נציגות מונדליז בישראל. איצקוביץ, יחליף את עפרה למפרט, שפרשה מניהול החברהnir261213
מעדני יחיעם השתתפה בתערוכת המזון הכשר הבינלאומית כושרפסט. מדובר בתערוכה החשובה והמובילה בעולם בענף המזון הכשרkosher81213

אסם נסטלה-פרופשיונל, החטיבה המקצועית של קבוצת אסם, ממשיכה בקידום יוזמת Meatless Monday ומספקת תפריט צמחוני לבית החולים איכילובnestle26713

חמודי אוקלה, בן 24 מכפר מרר בגליל, הוא הזוכה בתחרות השף הצעיר של מסדר אבירי הגריל, שנערכה ב"דן גורמה" בתל אביבtal26713a

חברת אוכל ביתי ניר עציון הפועלת בשוק המוסדי והמקצועי באספקת אוכל מוכן ובתפעול מטבחים וחדרי אוכל, נבחרה לספק שירותי הסעדה ל-8 אתרים בהם פועלת קבוצת "כתר" בישראל ובסך הכל, תספק לקבוצה כ-1,000 ארוחות מדי יוםnirezion101112

תנובה שף, החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי, משיקה שירות חדש ללקוחותיה מעולם הקונדיטוריות ובתי המאפה תחת המותג תנובה שף פטיסריtnuva4713

חברת סברה, חברת הסלטים והמטבלים המובילה בארצות הברית ומנהיגת שוק החומוס האמריקאי ,שותפות של קבוצת שטראוס וחברת פפסיקו העולמית, חנכה היום במפעל החומוס בריצ'מונד שבוירג'יניה את המרכז למצוינות של סברהsabra22613