הפסטה מיוצרת מדגנים אורגניים מלאים, המעניקים מענה בריאותי מושלם, שכן הם תורמים ערכים תזונתיים מלאים של דגן לא מעובד, שגודל ללא שימוש בדשנים כימיים וחומרי הדברה, המזיקים לגוף ולסביבה.

הנטורופתית ד"ר הילה גבע אבירם, מנהלת רשת מכללות "מדיטבע" ויועצת ל-תבואות, מציינת כי דגנים מלאים הנם פחמימות מורכבות בעלות ערך תזונתי רב. הם עשירים בוויטמינים ומינרלים (ויטמינים מקבוצה B, סידן, ברזל, אבץ, נחושת ועוד), המועילים לחיזוק הגוף ולתפקודו התקין.

לדגנים השונים גם יתרונות בריאותיים חשובים:

כוסמין - הינו דגן עתיר סיבים תזונתיים המסייע בחילוף החומרים בגוף. הוא עשיר בחלבון, בוויטמינים מקבוצת B, ניאצין, נחושת ועוד והוא גם היחיד שמכיל מיקופוליסכרידים – המסייעים לחיזוק המערכת החיסונית.

קמח דורום מחיטה מלאה מכיל ויטמינים, חלבון, מינרלים וסיבים תזונתיים, המקלים על פעילות המעיים ומסייעים ליצירה של תחושת שובע.

הפסטה מוצעת במגוון צורות – ספגטי, פוסילי ופנה.

מחירים לצרכן: פסטה כוסמין – 17.90 שקל לאריזה של 500 גרם

פסטה דורום – 6.90 שקל לאריזה של 500 גרם.

המוצרים כשרים בהשגחת הרבנות.

להשיג בבתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. לפרטים: www.tvuot.co.il

{loadposition google02}