רשת קפנטו משיקה תפריט שווארמה, הכולל שלוש מנות המבוססות על הבשר שמזוהה יותר מכל כאוכל רחוב. זו הפעם הראשונה בישראל, שרשת בתי קפה מציעה תפריט המבוסס על אוכל רחוב, ונותנת לו פרשנות משלהcafeneto211111

קפנטו יצרה תפריט באוריינטציה אתנית, העשוי מחומרי הגלם המתאימים ביותר לשווארמה: ירך הודו נקבה ושומן כבש מקומי- שמאופיינים בטעמיהם המודגשים. כל המנות מוגשות בתוספת טרשי (חמוצי הבית), טחינה ועמבה

 

 

בין המנות בתפריט השווארמה החדש ברשת קפנטו


אנקרה- כריך שווארמה: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש, עגבנייה, מלפפון, בצל סגול, פטרוזיליה וטחינה בתוספת עמבה בצד. מגיע גם בטורטייה.                                                          

מחיר: 46 שקל

 

איסטנבול- סלט שווארמה: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש על חסה, עלי בייבי וסלט ערבי- מלפפונים, עגבניות, בצל סגול, פטרוזיליה, נענע, כוסברה, מיץ לימון ושמן זית בתוספת טחינה ועמבה בצד.                                                                                           

מחיר: 48 שקל

 

מרמריס- שווארמה אורז: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש על אורז בסמטי צהוב מוקפץ עם סלט ערבי בתוספת טחינה ועמבה בצד.    

מחיר: 48 שקל

 

רשת קפנטו- נוסדה בשנת 1994 על ידי שלמה (פאש) אברס וחיים מלכה ומאז חורטת על דגלה איכות, חדשנות ותודעת שירות גבוהה, תוך יצירת בידולה כרשת ארצית באווירה מקומית. תפריט הרשת בעלת 15 הסניפים- הפרושים בכל רחבי הארץ, נותן טעימות ממטבחים בינלאומיים מגוונים ומחדש תכופות עם פרשנות רעננה למנות אהובות. הרשת מרימה על נס את איכות משקאות הקפה, ולחובבי הגרסה הביתית- מאפשרת רכישת מגוון פולי קפה שלמים או טחונים הביתה. בנוסף, להעשרת חווית הבילוי- מציעים בסניפים נבחרים גם תערוכות מתחלפות של אמנים, וכן סניפים המוקמים בשיתוף חנויות ספרים.

 

בתמונה: כריך שווארמה צילום: בועז לביא